Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech MX Master Keys for Business

  • 114.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768563
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Logitechi MX Keys täiustatud juhtmevaba valgustusega klaviatuur ettevõtetele
MX Keys for Business suurendab tootlikkust tänu Perfect Stroke'i täppistrükkimisele, millel on märkimisväärne mugavus ja stabiilsus. Klahvide suurem stabiilsus vähendab segavat klahvivajutuse müra. Nutikas taustvalgustus ning mitme seadme ja mitme OS-i võimalused on täiustatud funktsioonid, mis on loodud täiustatud töövoo jaoks. Lisaks pole praktiliselt seisakuid, sest MX Keys for Businessi saab kasutada selle kauakestva võimsuse laadimise ajal.


MUGAVUS JA STABIILSUS
Loodud mugavuse, stabiilsuse ja täpsuse tagamiseks ühest metallplaadist valmistatud korpusega – see on märkimisväärselt tugev. Tasakaalustatud disain kvaliteetsete materjalidega inspireerib töölaual enesekindlust ja keskendumist.

VÄHENDATUD MÜRA TÄIUSLIKE KLAHVIGA
Klahvi suurem stabiilsus vähendab müra, optimeerides samal ajal reageerimisvõimet. Sfäärilised klahvid sobivad sõrmeotste kujuga, matt pind aga võimaldab sõrmedel libiseda tõhusa ja mugava töö tagamiseks. Pluss puutetundlik viide käte positsioneerimiseks muudab sõrmede suunamise ja voolus püsimise lihtsaks.

NUTIKAS VALGUSTUS
MX Keys for Business tunneb ümbritsevat valgust, reguleerides automaatselt klahvide taustvalgustuse heledust. Taustvalgustus lülitub sisse, kui käed sellele lähenevad, seejärel lülitub välja, kui seda ei kasutata.

SUUR JÕUDLUS, TURVALINE juhtmevaba
Logi Bolti juhtmevaba ühenduvus, mis on loodud lahendama IT-probleeme, mis võivad ilmneda olenemata sellest, kas kasutajad töötavad kontoris või kaugtööl: platvormidevaheline ühilduvus, tugev ja usaldusväärne traadita ühendus kuni 10 meetri kaugusel isegi ülekoormatud juhtmevabades keskkondades ning täielikult krüptitud ja FIPS-turvaline.

UUS STANDARD ÜHILDUSEKS
Kaks ühendusvõimalust, BluetoothⓇ ja Logi Bolt USB-vastuvõtja, mis on loodud suure jõudlusega ja turvaliste ühenduste jaoks. See muudab MX Keys for Business ühilduvaks peaaegu iga operatsioonisüsteemi ja platvormiga, sealhulgas (kuid mitte ainult) Windows®, macOS®, Linux®, ChromeOS™, iPadOS®, iOS® ja AndroidTM. Universaalselt ühilduvam kui enamik juhtivaid välisseadmete kaubamärke turul.

PIKAAJALINE JÕUD. NULL SEISAAEGA.
Töötab täislaadimisel kuni 10 päeva või väljalülitatud taustvalgustusega kuni 5 kuud. Kasutajad saavad töötada, kui see laadib ilma seisakuta.

MITMESEADMEGA
Mitme arvuti kasutajad saavad sujuvalt süsteemide vahel vahetada, vajutades Easy-Switch™ nupule. Ühendage ja vahetage kuni kolme Windows®, macOS®, Linux®, ChromeOS™, iPadOS®, iOS® või AndroidTM arvuti vahel.

ROHKEM LÜHTEID
Tutvuge klaviatuurifunktsioonidega, mis võimaldavad inimestel aega säästa, olla videokoosolekutel produktiivsemad – isegi end paremini väljendada. Tutvustame häälest tekstiks muutmist, mikrofoni vaigistamist1 ja emotikonide valijat F-Keys. Logitech MX Master Keys for Business. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: Bluetooth, Soovitatav kasutus: Office. Toote värv: Grafiit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles