Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech MX Keys S klaviatuur RF Wireless + Bluetooth QWERTY Taani, Soome, Norra, Rootsi alumiinium, valge

  • 120.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768577
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Õppige oma voolu
Kogege MX Keys S ja MX Keys Mini abil vooluoleku uut taset.
Suure jõudlusega klaviatuurid, mis on loodud mugavaks, kiireks ja sujuvaks tippimiseks, nutika valgustuse ja programmeeritavate klahvidega.

Valige täissuuruses MX Keys S, millel on integreeritud numbriklahvistik, või ruumisäästliku minimalistliku MX Keys Mini vahel.

Kiire vedeliku täpne sisestamine
Sisestage enesekindlalt ja kiiresti sfääriliste vormidega klahvidega, mis on kujundatud teie sõrmeotste järgi, minimeerides valesti sisestamise tõenäosust, samal ajal kui klahvi suurem stabiilsus vähendab müra.

Nutikas valgustus muudetud targemaks
Taustvalgustusega klahvid süttivad, kui teie käed lähenevad klaviatuurile, ja muutuvad automaatselt heledamaks või tuhmuvad vastavalt teie keskkonnale. MX Keys S taustvalgustuse kestuse ja heleduse juhtimine rakenduses Logi Options+.

Automatiseerige korduvad ülesanded
Rakenduse Logi Options+ nutikad toimingud võimaldavad teil korduvaid toiminguid vahele jätta, automatiseerides mitu toimingut ühe klahvivajutusega.

Ergonoomiline disain
Madala profiiliga disain ja optimaalne nurk randme loomuliku asendi jaoks tagab pingutuseta täpsuse ja pikemaajalise trükkimise mugavuse.

Mitme seadmega mitu OS-i
Lülituge ühe nupuvajutusega hõlpsalt kuni 3 seadme vahel. Ühildub Windowsi, macOS-i, ChromeOS-i, Linuxi, iPadOS-iga.

USB-C kiirlaadimine
Püsib täislaadimisel toite all kuni 10 päeva või kuni 5 kuud (taustvalgustus on välja lülitatud). Laadige töötamise ajal kaasasoleva USB-C laadimiskaabliga. Logitech MX Keys S. Klaviatuuri kuju: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Käärklahvi lüliti, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustavalgustuse tüüp: LED. Soovitatav kasutus: universaalne. Toote värv: Alumiinium, Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles