Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech MK950 Signature õhuke klaviatuur Kaasas hiir RF Wireless + Bluetooth QWERTY USA rahvusvaheline grafiit

  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1876902
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TEE TÖÖELU MAAGIA
Kui töötame kodus, muutub meie elu segunevaks ja vajame tööriistu, mis on loodud kõigi eluvaldkondade jaoks. Signature Slim Combo annab natuke maagiat teie käeulatusse. Nii et mida iganes täna teilt küsitakse, saate selle tehtud.

LIIKUMINE ISIKLIKU- JA TÖÖARVUTITE VAHEL
Kasutage ühte hiirt ja klaviatuuri rohkem kui ühes arvutis – isegi erinevates operatsioonisüsteemides. Ühendage need Bluetoothi või Logi Bolt Receiveri kaudu, et teksti, pilte ja faile arvutite vahel nagu maagiliselt üle kanda.

TEIL ON VALIKUD
Ühendage töö ja elu, et teha rohkem, kui olete kunagi unistanud oma Signature Slim Combo MK950 kasutamisest rakendusega Logi Options+.

PANE SEE ENDALE TÖÖTAMA
Isikupärastage oma F-klahvid vaevata. Määrake oma klaviatuurile ja hiirele lihtsaid funktsioone, nagu brauseri avamine, muusika voogesitus ja palju muud. Võtke juhtimine enda kätte ja optimeerige tõhusust kohandatud otseteede abil.

SÄÄSTA AEGA NAGU MAAGIA
Valige kasutusvalmis nutikad toimingud, mis on loodud töö ja isikliku elu vahel hüppamiseks. Kiiremaks tegemiseks lihtsustage oma rutiini ja lahendage mitu ülesannet ühe klõpsu või klahvivajutusega.

TÄIENDAGE OMA RUUMI
Täissuuruses Signature Slim Keyboard K950 elegantne disain ja kvaliteetne ehitus tõstavad iga laua kõrgemale tasemele. Seda täiendavad Signature Plus Mouse M750 ja selle mugav kontuuriga kuju – see teeb taaskasutatud plastist suurepärase kombinatsiooni.

VAIKNE TÜPPIMINE
Tänu vaiksele tippimisele ja klõpsamisele keskenduge käsilolevale ülesandele. Signature Plus Mouse M750 koos SilentTouch tehnoloogiaga tekitab 90% vähem klõpsamismüra.

EESMÄRGIGA KERIMISE
Signature Plus Mouse M750 koos SmartWheeliga võimaldab teil sirvida dokumente rida-realt või lennata vaevata läbi pika veebilehe.

LÜLITAGE TÜPPIMIST SÜLEVARVUTI, TAHVELLETI VÕI TELEFONI VAHEL
Signature Slim klaviatuuri K950 saate siduda kolme seadmega ja vahetada nende vahel ühe nupuvajutusega.

TÖÖTAGE PEAGI IGAL PLATVORMIL
Ärge muretsege oma seadme operatsioonisüsteemi pärast. Saate luua juhtmevaba ühenduse ja töötada opsüsteemides Windows, macOS, Chrome OS, Linux , ipadOS, iOS ja Android.

TÖÖTA JA VESTU KERGEMA JALAJÄLJEGA

Plastil peaks olema rohkem kui üks elu
TAASKASUTATUD PLASTID
Signature Slim Combo MK950 plastosad sisaldavad sertifitseeritud tarbimisjärgset ringlussevõetud plastikut — Signature Slim K950: 62% grafiidi ja 48% määrdunudvalge puhul; Signatuur M750: 61% grafiidile ja 25% määrdunudvalgele – et anda vana olmeelektroonika kasutusea lõppenud plastile teine eluiga ja aidata vähendada meie süsiniku jalajälge.

Alumiinium läks just lahedaks
VÄHESÜSIINIKSE ALUMIINIUM
Kas teadsite, et alumiiniumi tootmine on energiamahukas? Seetõttu on Signature Slim Keyboard K950 sees olev alumiiniumplaat valmistatud pigem taastuvenergiast kui fossiilkütustest. Ilus, väiksema süsinikumõjuga.

SEE EI OLE AINULT MIS ON KASTI SEES…
VASTUTUSTULINE PAKEND
Signature Slim Combo MK950 paberpakend pärineb FSC™-sertifikaadiga metsadest ja muudest kontrollitud allikatest. Valides selle toote, toetate maailma metsade vastutustundlikku majandamist.

KÕIK SISSE SÜSIKU VÄLJAVÕTMISEKS
SERTIFITSEERITUD SÜSIINIKE NEUTRAALNE
Signature Slim Combo MK950 on süsinikuneutraalse sertifikaadiga. See tähendab, et toote ja pakendi süsinikumõju on vähendatud nullini tänu Logitechi investeeringutele süsiniku tasakaalustamise ja eemaldamise projektidesse.Logitech MK950 Signature Slim. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Käärklahvi lüliti, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Soovitatav kasutus: Office. Toote värv: Grafiit. Hiir kaasas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles