Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech MK370 Combo for Business klaviatuur Kaasas hiir RF Wireless + Bluetooth QWERTY Nordic Graphite

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768578
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lemmikkombo, täiendatud
MK370 Combo for Business on Logitechi enimmüüdud kombo, mis on ettevõtte jaoks täiendatud. See juhtmevaba tootlikkuse duo tuleb karbist välja töövalmis.

USALDUSVÄÄRSNE, TURVAV, ÄRIVALMIS
MK370 Combo for Business on ideaalne juhtmevaba hiire ja klaviatuuri duo, et kõik saaksid mugavamalt töötada. Nüüd on ettevõte valmis turvalise Logi Bolti tehnoloogiaga.

KVALITEET, MIS KESTAB
Nautige pritsmekindla klaviatuuri disainiga MK370 tuttavat tippimiskogemust. Vastupidavad võtmed ja tugevad kallutatavad jalad on ehitatud samade kvaliteetsete materjalide ja töökindlusstandarditega, mida usaldavad miljonid kasutajad kogu maailmas.

SILENT TOUCH TEHNOLOOGIA
Avatud kontorites hindavad kõik tänu Silent Touch tehnoloogiale 90% vähem klõpsumüra. Nüüd saab keskenduda tööle, mitte klõpsatavatele segajatele.

TÄISSUURUSES KLAVIATUUR
Täissuuruses klaviatuuri mugavus ja mugavus koos meediumijuhtimisklahvidega, mis tagavad suurema tootlikkuse, kaheksa mugavat kiirklahvi ja programmeeritava F-rea.

PÜÜGI JA MÄNGI LIHTSUS
Probleemivabaks ja töövalmis seadistamiseks on nii klaviatuur kui hiir ühendatud karbist välja võttes Logi Bolti USB-vastuvõtjaga, vähendades sellega hõivatud IT-abikeskuse töötajate koormust.

LOGI OPTIONS+
Logi Options+ on võimas ja hõlpsasti kasutatav rakendus, mis võimaldab Logitechi hiirte ja klaviatuuride jaoks kohandamist, et kasutajad saaksid oma töövoogu sujuvamaks muuta.

EHITATUD mastaabis
Ülemaailmselt saadaval ja sertifitseeritud enam kui 100 riigis koos 2-aastase piiratud riistvaragarantiiga. IT-spetsialistidele ja ärikasutajatele meie prosupporti platvormi kaudu saadaval tugi.

KAKS VIISID ÜHENDAMISEKS
Suure jõudlusega, turvaliste ühenduste või Bluetooth® Low Energy loomiseks ühendage Logi Bolt USB-vastuvõtjaga. Kaks ühendusvõimalust pakuvad kasutajatele paindlikkust ning IT-le töökindlust ja turvalisust.

MITMEKÜLGNE ÜHILDAVUS
MK370 Combo for Business on suurettevõtete jaoks lihtne juurutada. See töötab kõigi suuremate operatsioonisüsteemide ja ärirakendustega – nii laua-, süle- kui ka tahvelarvutites. Logitech MK370 Combo for Business. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Membraan, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Klaviatuuri klahvide arv: 112, Soovitatav kasutus: Office. Toote värv: Grafiit. Hiir kaasas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles