Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Mic Pod Hub (Mic Splitter) Rallile – Ww

Logitech Mic Pod Hub (Mic Splitter) Rallile – Ww
Laos
  • 272.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 91 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1420728
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rally Mic Pod Hub

Mikrofonide optimaalne paigutus mis tahes kujuga konverentsilaudadele

Mikrofonimoodulite rallijaoturid võimaldavad paigaldajatel valida sobivaima viisi mikrofonide paigutamiseks mis tahes konverentsilaua kujuga. Tänu nendele seadmetele saab mikrofonimooduleid ühendada mitte ainult järjestikku. Rally mikrofoni mooduli jaoturil on kolm pistikut ja see toetab mis tahes mikrofonimoodulite või täiendavate jaoturite kombinatsioone. Lauaalused kinnitused aitavad teil kaableid peita, et välimus oleks korras.

  • Mikrofonimoodulite ratsionaalne paigutus
  • Vähendage oma laual olevate kaablite arvu
  • Nii mikrofonimoodulite kui ka lisajaoturite ühendamine

Mis tahes kujuga laud

Unustage kaablite juhtimine mõlemas suunas hobuserauakujulistel või asümmeetrilistel töölaudadel – asetage seadmed nii, nagu soovite. Kolme mikrofoni massiivi pistikuga Rally Microphone Module Hub aitab teil hallata kaabeldust ja asetada moodulid kõigile koosolekul osalejatele käeulatusse.

Nähtamatud kaablid

Vabanege kaablitest, mis ulatuvad üle laua ühest mikrofonimoodulist teise. Ühendage need läbi pukside tööpinna all asuvate rummudega. See lähenemine võimaldab peita helikaablid ja anda ruumile puhta ja professionaalse ilme.

Mikrofonide ümberpaigutamise võimalus

Mikrofonimoodulite Rally hub võimaldab ühendada iga mooduli eraldi kaabli abil. Olenemata sellest, kas koosolekul osalejad peavad lauaruumi vabastamiseks liigutama mikrofonihoidjat või ümber paigutama, et vaigistusnupp oleks käeulatuses, saavad nad seda hõlpsalt teha ilma kõrvalolevaid mikrofonihoidikuid liigutamata. Rally süsteem ei vaja fikseeritud mikrofoni paigutust. See kalibreerib RightSound™ mikrofoni massiivi automaatselt ümber 125 korda sekundis, pakkudes järjepidevat kajasummutust, müra vähendamist ja adaptiivset suunakujundamist.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles