Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech M100 hiir USB Type-A optiline 1000 DPI

Logitech M100 hiir USB Type-A optiline 1000 DPI
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1636668
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AMR/EMEA VERSION:
Logitech® Mouse M100 pakub teile vaid põhitõdesid arvuti mugavaks ja usaldusväärseks juhtimiseks. Selle on loonud Logitech® – hiireeksperdid – ja sellel on kvaliteet, mille oleme loonud enam kui miljardile hiirele. Pole vaja installida tarkvara. Ja kuna see on juhtmega, saate kaabli lihtsalt USB-porti ühendada ja seda kohe kasutada. Täissuuruses kahekäeline kuju tähendab, et teie käsi puhkab mugavalt, samas kui kõrglahutusega optiline jälgimine (1000 dpi) tähendab, et saate tundliku ja sujuva kursori juhtimise täpse jälgimise ja lihtsa tekstivaliku jaoks.

AP VERSION:
Logitech® Mouse M100 pakub teile vaid põhitõdesid arvuti mugavaks ja usaldusväärseks juhtimiseks. Selle on loonud Logitech® – hiireeksperdid – ja sellel on kvaliteet, mille oleme loonud enam kui miljardile hiirele. See on juhtmega, nii et teid ei häiri akuvahetus. Kolmeaastane piiratud riistvaragarantii tähendab, et teie hiir töötab täpselt nii, nagu ootate. Täissuuruses kahekäeline kuju tähendab, et teie käsi saab mugavalt puhata, ja kõrglahutusega optiline jälgimine (1000 dpi) tähendab, et saate tundliku ja sujuva kursori juhtimise täpse jälgimise ja lihtsa tekstivaliku jaoks. Lisaks saate lihtsa tarkvara allalaadimise kaudu lubada küljelt küljele kerimise ja suumi.

HIINA/KOREA VERSIOON:
Logitech® Mouse M100 pakub teile vaid põhitõdesid arvuti mugavaks ja usaldusväärseks juhtimiseks. Selle on loonud Logitech® – hiireeksperdid – ja sellel on kvaliteet, mille oleme loonud enam kui miljardile hiirele. See on juhtmega, nii et teid ei häiri akuvahetus. Võite loota, et teie hiir töötab – ja jätkab töötamist – just nagu ootate. Täissuuruses kahekäeline kuju tähendab, et teie käsi saab mugavalt puhata, ja kõrglahutusega optiline jälgimine (1000 dpi) tähendab, et saate tundliku ja sujuva kursori juhtimise täpse jälgimise ja lihtsa tekstivaliku jaoks. Lisaks saate lihtsa tarkvara allalaadimise kaudu lubada küljelt küljele kerimise ja suumi*.
Omadused
Brändi nimi Logitech
Brutokaal (pakk, kg) 0,15
Garantii 1
Kerige Jah
Kõrgus (pakendis, cm) 18.6
Laius (pakend, cm) 8.3
Liikumise eraldusvõime 1000
Liikumise tuvastamise tehnoloogia Optiline
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Mac OS X 10.5 Leopard
Master (välimine) korpuse pikkus 32.8
Netokaal (toode, kg) 0.1
Nuppude kogus 3
Põhi (välimine) korpuse brutokaal 1.34
Põhi (välimine) korpuse laius 10.4
Põhikorpuse (välimine) kõrgus 25.8
Seadme liides USB-tüüp A
Sügavus (pakend, cm) 12.6
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud muud operatsioonisüsteemid ChromeOS
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Windows 10
Toote värv Hall
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Windows XP/Vista/7 Mac OS X 10.4+

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles