Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Kinnituskomplekt Rallile - Ww

Logitech Kinnituskomplekt Rallile - Ww
Laos
  • 235.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1420749
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Logitechi paigalduskomplekt rallisüsteemi jaoks

Spetsiaalsed alused seadmete ratsionaalseks paigaldamiseks ja usaldusväärseteks kaabliühendusteks

Tänu kinnitusdetailidele ja kinnitustarvikutele paigaldatakse kõik Rally süsteemi komponendid ilma tarbetute probleemideta. Kaamera kronstein võimaldab kinnitada kaamera kindlalt seinale – ekraani kohale või alla. Nutikas disain võimaldab lakke kinnitamiseks kronsteini ümber pöörata. Madala profiiliga kinnitusklambrite abil saab kõlarid hõlpsasti otse seinale kinnitada. Ventilatsioonivahedega kinnitusi kasutatakse rummude paigaldamiseks seinale või laua alla ning kaabliklambrid aitavad need kindlalt ja korralikult seadme külge ühendada.

  • Kinnitage oma rallikaamera kindlalt seinale või lakke
  • Andke oma kõlaritele hõljuv välimus, kinnitades need madala profiiliga klambrite külge
  • Kaitske kaabliühendusi vastupidavate kaabliklambritega

Tagurpidi kaamerakinnitus

Kaamerakinnitus võimaldab asetada kaamera seinale otse ekraani kohale või alla, et tagada eri ruumides koosolekul osalejatele selge vaatenurk ja silmside. Suuremates ruumides kasutamisel pöörake klambrit, et paigutada kaamera lae alla, kattes rohkem ruumi. Keermega statiivipesa ja kolmepunktikinnitus tagavad kaamera stabiilsuse, kui objektiiv liigub.

Madala profiiliga kõlarite klambrid

Iga Rally kinnituskomplekti tarvik on valmistatud spetsiaalselt vastava süsteemikomponendi jaoks. Kaks klambrit Rally kõlarite paigaldamiseks ekraani mõlemale küljele annavad kõlaritele elegantse ja hõljuva välimuse, võimaldades samal ajal nende akustilist potentsiaali täielikult ära kasutada. Tulemuseks on loomulik heli, mis aitab luua suhtluspartnerite vahelist suhtlust, samas kui suhtlustehnoloogia muutub praktiliselt nähtamatuks.

Ventilatsiooniplaadid kuvari- ja lauajaoturitele

Kaks tuulutusvahedega plaati jaoturite paigaldamiseks võimaldavad kasutada erinevaid viise kuvari ja töölaua jaoturi paigaldamiseks (seinale või laua alla). Plaatide väljaulatuvad elemendid aitavad vaba õhuringluse tõttu kaasa seadmete usaldusväärsele jahutamisele.

Kaabliklambrid

Kaitske end juhuslike lahtiühendamiste eest ja veenduge, et kaablid on korralikult läbi viidud. Iga kaheosaline kinnitus on paigaldatud kuvari ja töölaua jaoturi lähedusse. See hoiab kindlalt toite-, andme- ning heli- ja videokaableid oma pistikutes.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles