Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech K950 Signature õhuke RF juhtmevaba klaviatuur + Bluetooth QWERTY USA rahvusvaheline valge

Logitech K950 Signature õhuke RF juhtmevaba klaviatuur + Bluetooth QWERTY USA rahvusvaheline valge
Pole laos
  • 109.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 36.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1895194
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TEE TÖÖELU MAAGIA
Töö- ja eluülesannete tasakaalustamine võib olla keeruline. Signature Slim K950 on klaviatuur, mis aitab teil seda kõike hallata, jättes teie käeulatusse pisut maagiat. Lülitage sujuvalt oma seadmete vahel ja kohandage oma võtmeid, nii et saate sellega hakkama, mida täna teilt küsitakse.

KOLME SEADME VAHEL VAHEL LÜLITAGE LÕBETULT
Signature Slim Keyboard K950 võimaldab teil siduda mis tahes kolme seadmega, sealhulgas töö- ja personaalarvuti, tahvelarvuti või telefoniga. Puudutage lihtsalt nuppu ja sisestate järgmises seadmes. Täpselt nagu maagia.

TEIL ON VALIKUD
Ühendage töö ja elu, et teha rohkem, kui olete kunagi unistanud oma Signature Slim K950 kasutamisest rakendusega Logi Options+.

PANE SEE ENDALE TÖÖTAMA
Isikupärastage oma F-klahvid vaevata. Määrake oma klaviatuuril lihtsaid funktsioone, nagu brauseri avamine, muusika voogesitus ja palju muud. Võtke juhtimine enda kätte ja optimeerige tõhusust kohandatud otseteede abil.

SÄÄSTA AEGA NAGU MAAGIA
Valige kasutusvalmis nutikad toimingud, mis on loodud töö ja isikliku elu vahel hüppamiseks. Kiiremaks tegemiseks lihtsustage oma rutiini ja lahendage mitu ülesannet ühe klahvivajutusega.

TÄIENDAGE OMA RUUMI
Täissuuruses Signature Slim Keyboard K950 elegantne disain ja kvaliteetne ülesehitus tõstavad koheselt iga tööruumi kõrgemale tasemele, samas kui sülearvuti stiilis tippimine säilitab tuttava tunde. See kõik saavutatakse taaskasutatud plastikust valmistamisel.

VAIKNE TÜPPIMINE
Tänu Signature Slim K950 klahvide vaiksele tippimisele saate keskenduda käsil olevale ülesandele. Teised teie ümber hindavad seda.

OTSETEED TÖÖLE JA KODULE
Kohe karbist välja võetud Signature Slim K950-l on töö ja isikliku elu jaoks ühe puudutusega funktsioonid, mis võimaldavad teil mängida muusikat, vaigistada/tugistada, kärpimistööriista, helitugevuse reguleerimist ja palju muud.

TÖÖTAB peaaegu IGAL PLATVORMIL
Ärge muretsege oma seadme operatsioonisüsteemi pärast – ühendage juhtmevabalt Windowsi, macOS-i, Chrome OS-i, Linuxi, ipadOS-i, iOS-i ja Androidiga – Signature Slim Keyboard on sellega hõlpsasti sidutav.

PAIDU ALLKIRJAHIIREGA
Tasakaalustage oma töö- ja elumaitset veelgi, lisades Signature Mouse M650. Selle SmartWheel võimaldab teil ridade kaupa dokumente sirvida või pikkadel veebilehtedel vaevata lennata.

TÖÖTA JA VESTU KERGEMA JALAJÄLJEGA

Plastil peaks olema rohkem kui üks elu
TAASKASUTATUD PLASTID
Signature Slim Keyboard K950 plastosad sisaldavad sertifitseeritud tarbimisjärgset taaskasutatud plastikut – Signature Slim K950: 62% grafiidi ja 48% määrdunudvalge jaoks –, et anda vana olmeelektroonika kasutusea lõppenud plastile teine eluiga ja aidata vähendada meie süsiniku jalajälge.

Alumiinium läks just lahedaks
VÄHESÜSIINIKSE ALUMIINIUM
Kas teadsite, et alumiiniumi tootmine on energiamahukas? Seetõttu on Signature Slim Keyboard K950 sees olev alumiiniumplaat valmistatud pigem taastuvenergiast kui fossiilkütustest. Ilus, väiksema süsinikumõjuga.

SEE EI OLE AINULT MIS ON KASTI SEES…
VASTUTUSTULINE PAKEND
Signature Slim Keyboard K950 paberpakend pärineb FSC™-sertifikaadiga metsadest ja muudest kontrollitud allikatest. Valides selle toote, toetate maailma metsade vastutustundlikku majandamist.

KÕIK SISSE SÜSIKU VÄLJAVÕTMISEKS
SERTIFITSEERITUD SÜSIINIKE NEUTRAALNE
Signature Slim Keyboard K950 on süsinikuneutraalse sertifikaadiga. See tähendab, et tänu Logitechi investeeringutele süsiniku tasakaalustamise ja eemaldamise projektidesse on toote ja pakendi süsinikumõju vähendatud nullini.Logitech K950 Signature Slim. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Käärklahvi lüliti, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Soovitatav kasutus: Office. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles