Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LOGITECH K380S mitme seadmega Bluetooth-klaviatuur – TONAL ROSE – US INT'L

LOGITECH K380S mitme seadmega Bluetooth-klaviatuur – TONAL ROSE – US INT'L
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1423566
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Logitech arendab personaalarvutite jaoks välisseadmeid, mis võimaldavad kasutajatel tänapäevast digimaailma paremini mõista. Ettevõtte ajalugu algas 1981. aastal arvutihiirte tootmisega, mis (tol ajal uued) andsid intuitiivsema võimaluse personaalarvutiga suhtlemiseks. Ettevõttest on saanud ülemaailmne liider hiirte tootmises ning ta on välja töötanud mitmesuguseid mudeleid, mis vastavad laua- ja sülearvutite kasutajate muutuvatele vajadustele.

Sellest ajast alates on ettevõtte toodetud toodete valik oluliselt laienenud. Lisaks arvutihiirtele on välja töötatud arvukalt liideseseadmete mudeleid, mis kujutavad endast “viimast lüli” kasutaja ja arvuti või mängukonsooli, digitaalse muusikapleieri või koduse multimeediasüsteemi vahel.

Ettevõtte tooteid müüakse peaaegu kõigis maailma riikides. Logitechi juhtpositsioon uuenduslike tehnoloogiate arendamisel pakub nüüd personaalarvutite jaoks laia valikut välisseadmeid (nii juhtmega kui ka juhtmeta). Eriti laialdaselt on esindatud tooted arvutinavigatsiooniks, mängudeks, Interneti kaudu suhtlemiseks, digitaalsete muusika taasesitusseadmete juhtimiseks ja kodusteks multimeediumisüsteemideks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles