Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech K120 must

Logitech K120 must
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768560
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Juhtmega klaviatuur K120
Plug-and-Play USB-klaviatuur


USALDUSVÄÄRNE LIHTSUS
Asjade tegemine peaks olema lihtne. Just see muudab selle täissuuruses klaviatuuri sobivaks. See on usaldusväärne ja vastupidav partner, mis on varustatud lihtsalt kasutatava disainiga numbriklahvistikuga, mis töötab kohe karbist välja võttes. Lihtsalt ühendage see juhtmega klaviatuur USB kaudu ja minge.

MUGAV JA TÄISSUURUS
See integreeritud numbriklahvistikuga täissuuruses klaviatuur muudab andmete sisestamise, arvutamise ja navigeerimise imelihtsaks. Kumer tühikuklahv koos hõlpsasti loetavate klahvidega pakuvad mugavat ja tuttavat tippimiskogemust.

LIHTNE PÜÜGI- JA MÄNGI
Klaviatuur töötab kohe karbist välja võttes. Lihtsalt ühendage USB-porti ja see on kasutamiseks valmis. Ei mingit allalaadimist, seadistamist ega segamist.

VASTUPIDAV JA LEKKMISKINDEL
Lekkekindel disain, vastupidavad klahvid ja tugevad reguleeritava kõrgusega kallutatavad jalad – see klaviatuur on ehitatud kestma.

EHITATUD JÄTKAMISEKS
K120 on ehitatud samade kõrgete kvaliteedi- ja töökindlusstandarditega, mis on teinud Logitechist maailmas 1. hiirte ja klaviatuuride liidri.

TÜPPIMINE TUNNE, ET ARMASTATE
See stabiilne klaviatuur pakub tuttavat tippimistunnet sügava profiiliga klahvide ja vetruva, tundliku tagasilöögiga.

VALMIS TAASKASUTATUD PLASTIST
K120 plastosad sisaldavad 51% sertifitseeritud tarbimisjärgset ringlussevõetud plasti – et anda vana olmeelektroonika kasutusea lõppenud plastile teine eluiga ja aidata vähendada meie süsiniku jalajälge.Logitech K120 Black. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB. Kaabli pikkus: 1,5 m. Soovitatav kasutus: kontor. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles