Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Group Konverentsikaamera – Emea

Logitech Group Konverentsikaamera – Emea
Laos
  • 653.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 218 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1575716
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Logitech GROUP

Odav videokonverentsisüsteem keskmistele kuni suurtele ruumidele

GROUP on videokonverentsisüsteem 14–20 inimesele mõeldud ruumidele. See pakub kvaliteetset HD-pilti ja kristallselget heli, muutes iga ruumi videokonverentsiruumiks. Tänu kaasaegsete tehnoloogiate, nagu akustiline kajasummutus ja mürasummutus, ning mugavate juhtimisseadmete kasutamisele muutub videokonverentsil osalemine kõigile kättesaadavaks.

Lihtne Plug-and-Play-ühenduvus

Plug-and-play USB-ühenduvus muudab GROUP-süsteemi seadistamise ja kasutamise lihtsaks. Videokonverentsi alustamiseks ühendage GROUP lihtsalt konverentsiruumi arvutiga või USB-pordi kaudu sülearvutiga. See süsteem ühildub mis tahes videokonverentsi tarkvaraga, sealhulgas juba installitud tarkvaraga. Kvaliteetsete helikõnede tagamiseks saate ühendada oma mobiilseadmed GROUP süsteemi valjuhääldiga Bluetooth® juhtmevaba tehnoloogia abil.

Kasutamise mitmekülgsus

Valige kõige sobivam paigaldusvõimalus sõltuvalt ruumi suurusest ja selle paigutusest. Paigaldage kaamera alusele või statiivile või kinnitage see seinale.

Kõrglahutusega video

10-kordse kadudeta suumiga Premium GROUP objektiiv võimaldab pidada HD-kvaliteediga videokonverentse (1080p, 30 kaadrit sekundis). Pööramine ja kallutamine muudavad kaamera suunamise esitlejale või tahvlile lihtsaks ning suumifunktsioon tagab selged ja üksikasjalikud pildid. Süsteemi GROUP 90° diagonaalne vaateväli pakub ideaalset katvust keskmiste ja suurte koosolekuruumide jaoks, samas kui mootoriga pan/kallutussüsteem võimaldab vaadata ruumi kogu laiust ja kõrgust.

Loomulik heliedastus

GROUP täisdupleksvaljuhääldi edastab kõnet selgelt ja arusaadavalt, andes igale konverentsil osalejale võimaluse täielikult suhelda. Kaja- ja müravähendustehnoloogiate kasutamine tagab loomuliku heliedastuse, vähendades samal ajal kaja ja taustmüra taset.

Lisafunktsioonid

• Bluetooth valjuhääldi

Heli jäädvustatakse ja esitatakse erakordse selgusega. Nelja mitmesuunalise mikrofoniga GROUP täisduplekskõlar tagab püsivalt kvaliteetse 360° side jäädvustamise. Kiirkujundamise tehnoloogia suudab inimkõnet tabada 6 meetri (20 jala) ulatuses, summutades samal ajal klaviatuuri klõpsamisi ja muud müra. GROUP süsteemi saab ühendada telefoni või tahvelarvutiga, et parandada heli ja saavutada täiuslikku helikvaliteeti konverentside ajal ja mobiilirakenduste kasutamisel.

• Ettevõtte sertifikaat

GROUP on sertifitseeritud töötama Skype’i ärirakendusega ja toetab rakendust Teams. Lisaks hõlmab seadme sertifikaat ühilduvust teiste levinud rakendustega, nagu BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo ja Zoom. Kui teie eelistatud programm ühildub teie veebikaameraga, saab seda kasutada koos GROUPiga.

• Mugavad juhtnupud

GROUP valjuhääldis on hõlpsasti kasutatav konsool käeshoitava kaugjuhtimispuldi jaoks, LCD-ekraan olekuandmete jaoks ja puutetundlikud nupud vaigistamiseks, heli reguleerimiseks, kaamera liigutamiseks ja muuks.

• Mugav vaigistus

Puutetundlikud vaigistusnupud valjuhääldis, käeshoitav kaugjuhtimispult ja valikulised kaugmikrofonid tagavad privaatsuse GROUP süsteemi kasutamisel. Kui heli on vaigistatud, süttib GROUP ring LED indikaator punaselt, saates selge signaali kogu ruumile.

Omadused
Iseärasused Automaatne teravustamine Nurga reguleerimine
Kaablid kaasas USB kaabel
Kaasas tarvikud Keskse paigaldatava jaoturi väline valjuhääldi
Nimed USB 2.0
Paigaldusmeetod Töölaud
Tüüp камеры Veebikaamera
USB 2.0 1
Värv Must
Максимальная частота захвата кадров 30 kaadrit sekundis (1920 x 1080)
Максимальное разрешении съемки видео 1920x1080
Тип решений для видеоконференций Videokonverentsi süsteem

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles