Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech GG G413 SE mehaaniline mänguklaviatuur

Logitech GG G413 SE mehaaniline mänguklaviatuur
Pole laos
  • 93.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31.33 €
Kaubamärgid Logitech G
Kauba ID: 1768564
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MÄNGIKS LOODUD
Tutvuge G413 SE-ga – täissuuruses klaviatuuriga neile, kes vajavad mängus jõudlust. Puutetundlike mehaaniliste lülitite, 6-klahviliste ümberminekuvastaste kummitusvastaste ja kulumiskindlate PBT-klahvikatetega on sellel konkureerimiseks vajalikud mängutaseme omadused ja usaldusväärne vastupidavus.

TAKTIILSED MEHAANILISED LÜLITID
G413 SE on täissuuruses paigutusega, mis tagab parima jõudluse. Mänguklassi puutetundlikud mehaanilised lülitid annavad peent tagasisidet läbi käivitamismomendi – ideaalne sekundi murdosa otsuste tegemiseks võistlus- ja FPS-mängudes.

PBT KLAHVIKLAPPID
Vastupidavad klahvikorgid on üliolulised, et tagada püsiv usaldus kõigi klahvivajutuste vastu. G413 TKL SE klahvikatted on valmistatud PBT-st – kõige vastupidavamast materjalist turul. PBT tagab suurepärase kuumus- ja kulumiskindluse, et tagada optimaalne mängujõudlus kogu klaviatuuri kasutusea jooksul.

LED VALGUSTUS
Olenemata sellest, kas mängite võistlusmatšis või mängite sõpradega, on keskendumine kohustuslik. G413 SE-l on valge LED-valgustus, mis on läbimõeldud keskendumisvõime ja selguse suurendamiseks.

6-KLAHVIGA ÜLEMINE ANTI-HOSTIGA
6-klahviga ümberminek koos kummitusvastase mängumaatriksiga tagab täieliku kontrolli mängu kuumuses. Vajutage mitut klahvi sujuvalt ja samaaegselt.

EHITATUD KESTMA
G413 SE-l on must harjatud lennukikvaliteediga 5052 madala süsinikusisaldusega alumiiniumsulamist pealmine korpus, mängudele mõeldud mehaanilised lülitid ja PBT-klahvistikud, mis tagavad esmaklassilise kogemuse ja suurepärase vastupidavuse.Logitech GG G413 SE mehaaniline mänguklaviatuur. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvilüliti: mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustavalgustuse tüüp: LED. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles