Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LOGITECH G Saiteki talusimulaatori sõiduki külgpaneel – USB

LOGITECH G Saiteki talusimulaatori sõiduki külgpaneel – USB
Pole laos
  • 166.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 55.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1451350
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LÕUKA OMA TRAKTORIT,
EI KARDA MUSTUST

Vastake kaasaegse põllumajandusettevõtte juhtimise väljakutsetele maksimaalse tõhususe ja individuaalse kontrolliga. Rasketehnika külgriba võimaldab sügavalt sukelduda farmi simulaatorisse koos põllumajandusmasinate ja -tööriistade täiustatud juhtimisega.

TERE TULEMAST JUHTKESKUSSE

Realistlik esilaaduri käepide. Tundke tõelist kontrolli raskete seadmete üle, nagu harvesterid, kraanad, mootorsaed, purustajad, haagised ja palju muud. Laadimisnupp juhib vertikaalset, horisontaalset ja pöörlevat telge ning käepideme ülaosas olev režiimilüliti kahekordistab need käsud, andes teile kuus telge.

MODI-SÕBRALIK 25+ PROGRAMMEERITAVATE NUPPUDEGA

Keerulised väljakutsed on käeulatuses. Vahetage tööriistu, aktiveerige püsikiiruse hoidja, lülitage sisse esituled, vaadake kaarte ja pihuarvuteid, suhtlege rantšo kätega, kontrollige isegi oma rahaasju ühe nupuvajutusega. Programmeerimisnupud manuste muutmiseks/avamiseks/sulgemiseks. Näiteks juhtige kraana alust pulgaga, seejärel vajutage nuppu, et lülituda kraana noole ja küüniste juhtimisele. Lisage teine Logitech G külgpaneel veelgi suuremaks juhtimiseks.

HALDAGE OMA TALU

Seadke hõlpsalt tempot. Seadke oma sõiduk autopiloodile, et muuta elu õues veelgi lihtsamaks. Kasutage sisseehitatud regulaatorit traktori kiirendamiseks või buldooseri aeglustamiseks. Õige tempoga saate keskenduda olulisematele ülesannetele, nagu uued metsandusprojektid või kes läheb maakondlikule messile.

ARENDAGE OMA ISTANDUST

Olete valmis minema. Tarkvara GIANTS lisab pidevalt sõidukeid ja funktsioone, et laiendada teie põllumajandussimulaatori kogemust. Mängus on rohkem kui 140 autentset sõidukit ja tööriista, mida on veel töös. Logitech G veendus, et külgriba on valmis töötama kõigi sõidukite ja mängutööriistadega. Ja 25 programmeeritava nupu ja lülitiga on külgriba sisuliselt tulevikukindel.

LIHTNE PAIGALDAMINE

Plug and Play kogu tee. Pole vaja draivereid alla laadida ega täiendavat tarkvara installida. Komplekt töötab operatsioonisüsteemidega Windows 7, 8.1 ja 10 ning ühildub kõigi suuremate talude simulatsioonitarkvarade ja isegi mittepõllumajanduslike mängudega, sealhulgas Euro Truck, Train Simulator ja Eilte Dangerous.

Omadused
Kaabli pikkus 1,8 m
Kohanemine jaoks PC
Kõrgus 192 mm
Nimed USB 2.0
Nimikaal 1,16 kg
Nuppude arv 25
Nupu eesmärk Programmeeritav
Osutusseadmete tehnoloogia Mehaaniline
Seadme paigutus Väline
Seadme tüüp Joystick/Gamepad/Saitek
Shyrina 337 mm
Sügavus 168 mm
Tarviku nimi Rasketehnika juhtseade
Ühendus Ühendatud
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles