Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech G PRO X TKL klaviatuur RF Wireless + Bluetooth QWERTY US International Magenta

Logitech G PRO X TKL klaviatuur RF Wireless + Bluetooth QWERTY US International Magenta
Laos
  • 234.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78.33 €
Kaubamärgid Logitech G
Kauba ID: 1768580
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LOODUD PROFI. VÕITMISEKS LOODUD.
PRO-klaviatuuri järgmine arendus, mis pakub traadita LIGHTSPEEDi meistrivõistluste usaldusväärset jõudlust ja usaldusväärsust koos kümne võtmeteta vormiteguriga, mis on loodud kõrgeima konkurentsitaseme jaoks.

MEISTRIVÕISTLUSTE VÄLJATÖÖTATUD JUHTKIIRUSED
Esitus. Kiirus. Töökindlus. Mängige ja võitke turniiridel testitud juhtmevaba LIGHTSPEEDi jõudlusega ning ühendage oma toetatud hiir ja klaviatuur hõlpsalt ühe adapteriga.

KOHANDA JA KONTROLL
Sellel on programmeeritavad klahvid, RGB-valgustus koos LIGHTSYNC-iga, mängurežiimi nupp ja uus mängurežiimi lukustusfunktsioon, lisaks meedia juhtnupud ja helitugevuse rullik. PRO X TKL võimaldab teil võiduteel kontrolli enda kätte võtta.

VÕITMA VALMIS
Loodud professionaalidele meistrivõistluste võitmiseks, mängurežiimi juhtimise, kahekordse PBT-klahvistiku, standardsete klaviatuuripaigutustega 3P-ühilduvuse ning LIGHTSPEEDi, Bluetoothi ja USB-ühenduvusvõimalustega.Logitech G PRO X TKL. Klaviatuuri vormitegur: Tenkeyless (80–87%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustavalgustuse tüüp: RGB LED. Kaabli pikkus: 1,83 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: Magenta

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles