Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LOGITECH F710 juhtmevaba mängupult – HÕBE – EER2

LOGITECH F710 juhtmevaba mängupult – HÕBE – EER2
Laos
  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1421465
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
2,4 GHz juhtmevaba ÜHENDUS

Ühendage ja unustage. Ühendage kaabel lahti ja nautige juhtmevaba mängimise vabadust. Lihtsalt ühendage nano-vastuvõtja USB-porti kiireks 2,4 GHz andmeedastuseks praktiliselt ilma viivituse, kadumise või häireteta.

VIBRATSIOONI TAGASISIDEGA KAKS MOOTORID

Tunne mängu. Avastage vibratsiooni tagasisidet toetavates mängudes tagasiside uus tase, mida tunnete iga tabamuse, kokkupõrke ja plahvatuse korral.

LAI MÄNGUTUGI

Esitage hitte ja klassikat

Mängige konsoolimänge oma kontrolleriga või võtke arvutimänge nautides lõdvestunud asend. F710 on lihtne seadistada ja oma lemmikmängudega kasutada tänu XInput/DirectInput - kahele kõige levinumale sisendstandardile.

3D PILT

Mängige teleris. Ühendage oma F710 Big Picture'iga ja nautige Steami, sirvige veebi, mängige mänge ja palju muud mugavalt oma diivanilt. Tooge kogu oma Steami mänguteek oma elutuppa, haarake F710, istuge ja nautige.

EKSKLUSIIVNE 4-ASENDIGA D-PAD

Pöörake D-padi. Standardsed D-padjad põhinevad ühel pöördepunktil, mis võib põhjustada ebatäpset juhtimist. D-padi libiseb üle nelja eraldi lüliti, et tagada tundlikum ja puutetundlik tunne.

TUTTAVA KONSOOLITALANE PAIGUTUS

Võtke see üles ja mängige. Sinu instinktid käsivad käituda tuttava mustri järgi ja sa harjud mänguga kiiresti. F710, mis on loodud konsoolisarnaseks juhtimiseks ja traditsiooniliste disainilahenduste ees uuenduslikuks, sobib nagu valatult.

TÖÖTAB ANDROID-TELERIGA

Meie mängukontrollerid töötavad Sony Android-teleritega. Kui lülitate oma kontrolleri XID-režiimile, annab meie konsooli paigutus teile konkurentsis eelise. Siledad kurvid ja kontuuriga kummist käepidemed tagavad pikad ja mugavad mängusessioonid. Tavalised Android TV juhtnupud – juhtpuldil oleva Logitechi logo nupu ja kontrolleri tagasiklahvi kaudu – muudavad Android TV juhtimise lihtsaks.

LIHTNE SEADISTADA JA KASUTADA

Kohandamine ja kohandamine. Muutke vaikekäske või kohandage oma F710 toetamata mängude mängimiseks Logitechi profileerija abil. Nupud ja juhtnupud on programmeeritavad ning võivad isegi simuleerida klaviatuuri ja hiire käske.

MUGAV HAARDE

Käesõbralik. Nautige pikki ja mugavaid mänguseansse sujuvate kõverate ja kontuuridega kummist käepidemetega.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles