Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Connect Konverentsikaamera – Emea

Logitech Connect Konverentsikaamera – Emea
Laos
  • 453.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 151.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1575717
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Logitech Connect

Bluetoothi kõlariga kaasaskantav konverentsikaamera, mis sobib ideaalselt koosolekuruumidesse ja väikestesse kontoritesse või liikvel töötamiseks

Tänu sellele süsteemile muutub videokonverentsi pidamine nii lihtsaks, et saate nüüd koosoleku korraldada kõikjal. Lisaks võimaldab selle taskukohane hind paigaldada kõikidesse konverentsiruumidesse. Logitech Connect on mõeldud kasutamiseks koosolekuruumides ja väikestes kontorites ning selle kompaktsuse tõttu on seda lihtne kõikjale kaasas kanda ja transportida. Connect on teie järgmiseks videokonverentsiks alati valmis.

IDEAALNE LAHENDUS VÄIKESTE TUBADE jaoks

Logitechi laialdaselt tunnustatud Connecti süsteemil on palju vaieldamatuid eeliseid. See on nii soodne ja lihtsalt kasutatav, et selle abiga saab ka algaja videokonverentsi hõlpsalt korraldada mis tahes selleks valitud ruumis. See videokonverentsilahendus asub lauaplaadil ja seda saab kasutada kitsastes kohtades. Süsteemil on lai vaateväli (90° diagonaal), panoraamimise ja võttenurga muutmise võimalus, 4x suum ja suurepärane optika, mis tagab suurepärase nähtavuse kõigile kohalviibijatele.

KOMPAKTNE, UNIVERSAALNE DISAIN

Osalege liikvel olles videokonverentsidel. Connect mudelit on lihtne paigaldada igasse koosolekuruumi. Võite selle ka teele kaasa võtta, et te ei jätaks kasutamata võimalust kohtuda õigete inimestega näost näkku. Kuna Connect-süsteem võtab laual vaid 75 mm (3 tolli) ruumi, saab selle paigaldada peaaegu kõikjale. Süsteemi mobiilsemaks muutmiseks lõid arendajad taskusuuruse objektiivikorgi kujulise kaugjuhtimispuldi. Tänu sellele ei lähe see muu hulgas kotis kaduma.

ÜHILDAB ENAMUSE VIDEOKONVERENTSI RAKENDUSTEGA

Connect on lihtne ühendada Windowsi arvutite, Mac®-i arvutite ja Chromebooks™-i sülearvutitega, kasutades pistik-ja-mängimise USB-ühendust. See on sertifitseeritud kasutamiseks Skype’i ärirakendusega, ühildub Cisco Jabber™-iga ja pakub täiustatud integratsioone BlueJeansi, BroadSofti, LifeSize Cloudi, Vidyo ja Zoomiga.

PREMIUM OBJEKTIIVS

Connect süsteemil on suurepärane klaasoptika, mis tagab maksimaalse pildiselguse. See edastab kvaliteetseid pilte täpse värvide taasesitusega ja suure teravusega isegi sisse suumimisel. Magnetiline kaugjuhtimispult kaitseb objektiivi usaldusväärselt tolmu ja kriimustuste eest.

Lisafunktsioonid

• Lihtne heli seadistamine

Kas proovite audiokonverentsiga liituda? Kas olete juba nutitelefonis koosolekuga liitunud? Ühendage lihtsalt oma Connect-süsteem Bluetooth®-i või NFC kaudu ja nautige erakordselt selget, valju heli ja muljetavaldavat dünaamilist ulatust. Kahe mitmesuunalise mikrofoni ja lairiba ruumilise heli abil on kõik konverentsil osalejad suurepäraselt kuuldavad.

• Kaasaskantav toiteallikas

Kompaktsel ja hõlpsasti kaasaskantaval Connectil on sisseehitatud laetav aku, mis võimaldab kuni 3 tundi videokõnesid ja kuni 15 tundi helikõnesid. Lisaks on seadmega kaasas vahetatavad standardpistikud erinevate piirkondade jaoks, nii et seda saab ühendada vahelduvvooluadapteriga (kaasas). See muudab süsteemi kasutamise ja laadimise lihtsaks, kus iganes parasjagu viibite.

• Plug-and-play USB-ühendus

Nüüd on ettevõttetasemel videokonverentsi alustamine lihtsam kui kunagi varem – ilma erioskusi, tarkvara ega tehnilist tuge pole vaja. Kui videokonverentsi tarkvara on installitud, saab süsteemi hõlpsasti ühendada arvuti, Maci või Chromebookiga, kus see toimib veebikaamera ja heliseadmena.

• Kaitse ja ohutus

Privaatsuse suurendamiseks on Connecti kaugjuhtimispult paigaldatud objektiivi peale. Kensington Security Slot luku abil kinnitub süsteem kindlalt pinna külge ja on usaldusväärselt kaitstud varaste eest.

Omadused
Iseärasused 4x digitaalne suum
Kaablid kaasas Toitekaabel
Kaasas tarvikud Toiteadapter
Kõrgus 304,2 mm
Manustatud seadmed Stereo kõrvaklapid Stereo mikrofon
Nimed USB/Bluetooth
Nimikaal 0,766 kg
Paigaldusmeetod Töölaud
Shyrina 75 mm
Sügavus 75 mm
Toetatud vormingud H.264
Tüüp камеры Veebikaamera
Värv Hõbedane
Максимальное разрешении съемки видео 1920x1080
Поддерживаемые протоколы передачи данных USB 2.0
Тип решений для видеоконференций Videokonverentsi süsteem

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles