Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lockin SMART LOCK G30 nutikas lukk klaviatuuriga

Lockin SMART LOCK G30 nutikas lukk klaviatuuriga
Laos
  • 178.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 59.66 €
Kaubamärgid Lockin
Kauba ID: 1460272
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SMART LOCK G30 lukk klahvistikuga

Lockin G30 on nutikas klahvistiku lukk, mis võimaldab avada oma välisukse kõikjal, kus viibite – saate seda teha rakendusest kasutades PIN-koodi või sõrmejälge. Seade toetab ka hääljuhtimist Google Assistanti või Amazon Alexa kaudu. Saate anda juurdepääsu lukule ka teistele pereliikmetele. G30 seadistamine võtab vaid minuti ja te ei pea muretsema salvestatud paroolide pärast – teie andmed on Lockiniga turvalised.

Avage uksed eemalt

Koduukse avamiseks ei pea te enam võtmeid otsima. Nutilukk Lockin võimaldab seda teha eemalt, olenemata asukohast. Spetsiaalse rakenduse abil saab ka kontrollida, kas uks on hetkel avatud/suletud või kes on just majja sisenenud. Funktsiooni korrektseks toimimiseks vajate Wi-Fi-jaoturit (kuulub komplekti).

Jaga teistega

Hankige täielik kontroll Lockin G30 üle ja hallake mugavalt juurdepääsuluba. Nutikas klahvilukk jätab meelde kuni 50 PIN-koodi ja kuni 20 sõrmejälge, seega on see kasulik mitmele inimesele. Rakenduses saate anda valitud inimestele juurdepääsu ja jälgida, millal nad lukku kasutavad. Samuti saate määrata teistele paroole alaliselt, ajutiselt või ühekordselt. See muudab selle ideaalseks üüripindade jaoks – te ei pea enam külalistele võtmeid andma, vaid saatke õigeaegselt juurdepääsukood nende viibimise ajaks.

Erinevad võimalused

Ukse avamiseks on mitu võimalust, nii et igaüks valib endale sobivaima. Lisaks rakendusele toetab lukk ka Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistente. Ukse saate avada ka eelseadistatud PIN-koodi või sõrmejälje abil. Lisaks võimaldab automaatlukustus lukustada oma ukse automaatselt, nii et te ei pea muretsema selle unustamise pärast. Luku saab ka ajutiselt keelata, kui lahkute kodust, näiteks korraks prügi välja viimiseks.

Tugev disain, lihtne paigaldus

Klaviatuur on juhtmevaba ja töökindel. See on ka veekindel IPX5 järgi, mis tähendab, et see on vihmapiiskade suhtes immuunne. Mugavate nuppude seeria muudab ukse avamise või sulgemise lihtsaks. Seda saate teha ka spetsiaalse sõrmejäljepaneeli abil. Lisaks näitab LED-indikaator toote tööolekut. Teisest küljest võtab seadme paigaldamine aega umbes 10–15 minutit. See ei nõua lisatööriistu ega originaalluku väljavahetamist.

Palun pane tähele

Enne ostmist kontrollige, kas lukk sobib teie konkreetsele uksetüübile. Toote paigaldamiseks peavad olema täidetud järgmised tingimused:

  • europrofiil,
  • lukk võtmega seestpoolt,
  • kaugus uksest silinderlukuni on üle 3 mm,
  • võtmesilinder avaneb klahvi vajutamisel väljastpoolt,
  • võtme paksus alla 7 mm,
  • kaugus võtmest silinderlukuni on alla 40 mm.

Muudel juhtudel võib lukustuse paigaldamine nõuda uksesilindri väljavahetamist.

Kaasas

  • lukk
  • sõrmejälje funktsiooniga klaviatuur
  • WiFi-jaotur
  • kasutusjuhend

Spetsifikatsioon:

Tootja Lukusta
Mudel G30
Avamismeetodid Sõrmejälg, APP, PIN-kood, häälkäsklused
PIN-koodi salvestamine Kuni 50
Toiteallikas AA patareid x4
Aku tühjenemise indikaator Jah
Mõõtmed 125 x 62 x 57 mm
Kaal 345 g (koos patareidega)
Sõrmejälgede salvestamine kuni 20
Hääleabilised Google Home, Amazon Alexa
Töötemperatuur Lukk: 0°C ~ 50°C, Klaviatuur: -10°C ~ 50°C
Automaatne blokeerimine toetatud, liikumisanduriga
Säilitustemperatuur -30°C ~ 70°C
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles