Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lockin Lock BOX L1 nutikas seif

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Lockin
Kauba ID: 1456436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Safe Intelligent Lockin Lock BOX L1

Nüüd saate oma võtmeid, krediitkaarte või autovõtmeid veelgi turvalisemalt hoida. Nutikas seif Lockin Lock BOX L1 kaitseb neid soovimatutesse kätesse sattumise eest! Saate oma seadme lukustada parooliga ja juhtida seda rakenduse Tuya abil, mis võimaldab teil seda eemalt juhtida ja ajutisi koode genereerida. Toode on ka ülimalt vastupidav, kergesti paigaldatav ja IPX5 veekindel.

Valitud esemete turvaline ladustamine

Enam ei pea muretsema koju jäetud võtmete, krediitkaartide või väärtuslike ehete ohutuse pärast. Pange need lihtsalt oma Lockini nutikasse seifi! Saate seda kaitsta parooliga – seade salvestab kõik katsed seda avada, nii et kui keegi soovimatu proovib seda avada, saate sellest kindlasti teada. Ese on ka ülimalt vastupidav – selle lõhkumine või jõuga läbi tungimine võib osutuda uskumatult keeruliseks.

Piisavalt ruumi väärisesemete jaoks

Lockin Lock BOX L1 mahutavus on muljetavaldav. Näiteks saab hõlpsasti ära mahutada autovõtmed, korterivõtmed, maksekaardid, hotellikaardid ja sõrmused. Enam ei pea te riskima, et jätate ühe oma väikese, kuid ülimalt väärtusliku eseme kaitseta, samuti ei pea te ostma mitut täiendavat seifi. Oma kõige olulisemate asjade varguse eest kaitsmiseks on vaja ainult ühte seadet!

Töökindlus praktiliselt igas olukorras

Lockini nutikat seifi saad edukalt kasutada mitte ainult kodus, vaid ka õues. Toode on veekindel, mis kinnitab IPX5 kaitsetaset. Ärge kartke vihma ega lund! Seade võib töötada isegi laias temperatuurivahemikus -20°C kuni 50°C. Olgu palav või külm, Lock BOX L1 ei vea teid kindlasti alt. Seifi on ka väga lihtne paigaldada. Soovi korral saate selle lihtsalt uksepiida külge riputada või seinale kinnitada.

Tuya rakendusega veelgi rohkem võimalusi

Tootja on teile ette valmistanud veelgi rohkem võimalusi. Nutikas seif Lock BOX L1 ühildub Tuya rakendusega. Selle abiga saate näiteks Bluetoothi levialas olles oma seadme eemalt avada. Vajadusel on võimalik genereerida ka ühekordseid ja ajutisi koode. Samuti on võimalik paroole eemaldada ja lisada. Rakendus toetab ka 6-kohalist nuhkimisvastast virtuaalset PIN-koodi.

Palju kasutusviise

Nutikas seif tuleb paljudel juhtudel kasuks. Kas üürite ruume, kasutate koduabiteenuseid või töötate võib-olla kinnisvarabüroos? Lock BOX L1 abil saate võtmed valitud inimestele mugavalt ja turvaliselt üle anda. Kas ootate külalisi, kuid teate, et te ei jõua õigeks ajaks koju? Genereeri neile rakenduses ajutine kood ja peida võtmed seifi! Seade võimaldab hoida ka maksekaarte ja väikseid väärisesemeid, mida ei soovi järelevalveta jätta.

Kasti

  • LUKUKAST L1 x1
  • Kõrvarõngas x1
  • AA patarei x2
  • Kruvikeerajax1
  • Aku kate x1
  • Kiirjuhend x1
  • Seinakinnituskruvid x4
  • Akukaane kruvid x6
Bränd Lukusta
Nimi Lockin Smart Lock BOX L1
Mõõtmed 79x141x46 mm
Kaal 1,5 kg
Avamismeetodid PIN-kood, Bluetooth
Paigaldusmeetodid Seinakinnitus, konsool
Korpuse materjal Metall-leht
Käe materjal Roostevaba teras
Parooli pikkus 6 numbrit, toetab kuni 16 numbrit
Parooli maht 30 rühma
Bluetoothi leviala Kuni 1m
Töötemperatuur -20°С-50°С
Sertifikaadid CE, FCC, RoHS
Toiteallikas 2 AA patareid
Hädatoide USB-C
Ooteaeg Kuni 12 kuud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles