Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LMP EN, 110 klahvi, 2 x USB, Alumiinium, Hõbedane

LMP EN, 110 klahvi, 2 x USB, Alumiinium, Hõbedane
Laos
  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid LMP
Kauba ID: 1852861
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LMP USB-klaviatuur KB-1243 on kuluefektiivne alternatiiv Apple Magic Keyboardile ja selle saab ühendada mis tahes Maciga, millel on vaba USB-port.
Sellel tugeval 3-tsoonilise paigutusega USB-klaviatuuril, millel on 110 klahvi (ISO) ja anodeeritud alumiiniumist kate, on numbriklahvistik, millel on ka “=” märk. See võimaldab teil kiiresti töötada numbrite ja tabelitega. Klahvid on lasergraveeritud ja seetõttu tunduvad need sõrmeotstes meeldivalt. Neil on traditsiooniline klahvivajutus. Isegi pikem töö on lihtne tänu suurele reaktsioonivõimele ja täpsusele. Elegantne disain integreerib klaviatuuri sujuvalt igasse Maci keskkonda.
Kaks USB 2.0 porti klaviatuuri küljel võimaldavad mugavalt kasutada väikese energiatarbega USB seadmeid (nt USB hiir või USB välkmälu).
LMP USB-klaviatuuril KB-1243 on Macile tüüpilised erimärgid: Ekraani heleduse reguleerimine; muusika sisse/paus, edasi ja tagasi; heli välja, pehmem ja valjem; ketta väljutamine ja missiooni juhtimine. Alternatiivina saate lihtsa klahvikombinatsiooni abil töötada erimärkide asemel programmeeritavate funktsiooniklahvidega F1 kuni F19.
KB-1243 saab vaba USB-pordiga ühendada nii vanema kui ka praeguse Maciga (OS X 10.5 kuni 10.11, macOS 10.12 ja uuemad). Seda on nii traditsioonilises hõbedases/valges kui ka stiilses halli/mustas värvitoonis.
Omadused
Brändi nimi LMP
Brutokaal (pakk, kg) 0.8
Garantii 1
Kaasa arvatud toodete arv 1
Klaviatuuri kaal 670
Klaviatuuri keel Ühendkuningriigi inglise keel
Klaviatuuri klahvide arv 110
Klaviatuuri mõõtmed (LxPxK) 428 x 113 x 17
Klaviatuuri stiil Otse
Klaviatuuri vormitegur Täissuuruses (100%)
Maci operatsioonisüsteemid toetatud jah/jah
Netokaal (toode, kg) 0,64
Numbriklahvistik Jah
Osutusseade Ei
Seadme liides USB
Taustvalgus Ei
Toiteallika tüüp USB
Toote värv Hõbedane
USB-jaotur Jah
Тип выходных коннекторов питания Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles