Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LiteChaser Pro Polarpro kinnitus iPhone 14 Pro Max jaoks

  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid PolarPro
Kauba ID: 1459562
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LiteChaser Pro Polarpro kinnitus iPhone 14 Pro Max jaoks

Nüüd on iPhone 14 Pro Maxiga video salvestamine muutunud veelgi mugavamaks. PolarPro LiteChaser Pro Mount sisaldab külmakingade kinnitust ja ¼"-20 ava, mis võimaldab teil hõlpsasti oma valitud tarvikuid paigaldada. Toode on laialdaselt ühilduv ja väga lihtne paigaldada. Seda saab kasutada ka käepidemena. Märkus: tarvik installimine nõuab Asetage oma iPhone 14 Pro Max esmalt LiteChaser Pro ümbrisesse. See toode ei ühildu teiste ümbristega.

Vabalt paigaldatavad tarvikud

Laiendage oma iPhone'i võimalusi ja muutke vapustavate videote loomine lihtsamaks. Polarpro kinnitusel on ¼"-20 ava ja külmakinga kinnitus, nii et saate selle külge hõlpsasti kinnitada täiendava mikrofoni, taskulambi või muid tarvikuid. Lisaks ühildub toode Bluetooth katikuga.

Kasutusmugavus

Aksessuaar toimib hästi ka väikese pliiatsina – tänu ergonoomilisele disainile istub see ideaalselt käes ja on väga mugav kasutada. Tänu täiustatud paigaldusdisainile saate vabalt ka vertikaalse ja horisontaalse salvestamise vahel vahetada. Lisaks võimaldab kaheastmeline lukustusmehhanism käepideme kindlalt ja kindlalt LiteChaser Pro korpuse külge kinnitada.

Bränd Polarpro
Mudel IP14-MAX-GRIP
Värv Must
Ühilduvus iPhone 14 pro max
Omadused
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles