Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lindy 73428 mobiilseadmete laadija Universaalne valge vahelduvvoolu kiirlaadimine siseruumides

Lindy 73428 mobiilseadmete laadija Universaalne valge vahelduvvoolu kiirlaadimine siseruumides
Pole laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid LINDY
Kauba ID: 1766142
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lindy 65 W USB Type A & C GaN laadija saab laadida kahte seadet samaaegselt. 65 W toiteedastust ja PPS-i toetab C-tüüpi USB-port, samas kui A-tüüpi USB-port võimaldab kiiret laadimist kuni 45 W-ga. Kui mõlemat porti kasutatakse paralleelselt, on maksimaalne võimsus 20 W.

See laadija, millel on nii USB-tüüpi C emane kui ka USB-tüüpi A emane port, sobib ideaalselt kasutamiseks kõige populaarsemate nutitelefonide ja iOS-i seadmetega. Toetades 65 W ja PPS-i (Progammable Power Supply) toiteallikat, saab ühendatud seadmeid laadida kiiremini ja nutikamalt, kui see on võimalik paljude seadmetega kaasas oleva standardse C-tüüpi laadijaga; see võib muuta pinget ja voolu reaalajas, toidetes seadme laadimisoleku põhjal maksimaalse võimsuse.

Ohutu laadimise tagamiseks sisaldab seade ülelaadimise, ülevoolu, ülekuumenemise ja lühisekaitset. Kuna sellel laadijal on tõhususe tase 6, vastab see ka kõige kõrgemale praeguste energiatõhususe standardite tasemele.Lindy 73428. Laadija tüüp: siseruumides, Toiteallika tüüp: AC, Laadija ühilduvus: Universaalne. Sisendpinge: 100 - 240 V, Maksimaalne väljundpinge: 20 V. USB 2.0 portide kogus: 1, USB Type-C portide kogus: 1, kiirlaadimine, toitekaitse omadused: ülevool, ülepinge, ülekuumenemine, lühis. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles