Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lindy 73426 mobiilseadme laadija Universaalne must vahelduvvoolu kiirlaadimine siseruumides

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid LINDY
Kauba ID: 1766141
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lindy 65 W USB Type C GaN laadija on kompaktne ja tõhus lahendus paljude seadmete laadimiseks. See pakub kiiret laadimist C-tüüpi PD ja PPS-i toega seadmetele. Tänu väikesele disainile saab laadijat hõlpsasti kaasas kanda ja see on alati saadaval, kui voolu vaja läheb.

Sellel laadijal on üks C-tüüpi naissoost USB-port, mis sobib ideaalselt kasutamiseks enamiku populaarsete nutitelefonide ja iOS-i seadmetega. Toetades 65 W GaN-tehnoloogiat ja PPS-i (Progammable Power Supply), saab ühendatud seadmeid laadida kiiremini ja nutikamalt, kui see on võimalik paljude seadmetega kaasas oleva standardse C-tüüpi laadijaga; see võib muuta pinget ja voolu reaalajas, toidetes seadme laadimisoleku põhjal maksimaalse võimsuse.

Ohutu laadimise tagamiseks sisaldab seade ülelaadimise, ülevoolu, ülekuumenemise ja lühisekaitset. Lindy 73426. Laadija tüüp: Siseruumides, Toiteallika tüüp: AC, Laadija ühilduvus: Universaalne. Sisendpinge: 100 - 240 V, Maksimaalne väljundpinge: 20 V. USB Type-C portide kogus: 1, Kiirlaadimine, Toitekaitse omadused: Ülevool, Ülepinge, Ülekuumenemine, Lühis. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles