Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lindy 300M fiiberoptiline Hdmi 18G ja Usb Kvm pikendaja

  • 842.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 281 €
Kaubamärgid LINDY
Kauba ID: 1741196
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laiendab 4K HDMI- ja KVM-signaale LC-kiudkaabli abil üle 300 m kaugusele
Toetab eraldusvõimet kuni 3840x2160@60Hz 4:4:4 8bit
2 A-tüüpi USB-porti klaviatuuride, hiirte ja muude USB HID-de ühendamiseks
Kahesuunaline infrapuna- ja RS-232 läbilaskevõime
2 aastane garantii

KVM Extenderid on seadmed, mis võimaldavad kasutajatel arvutiga distantsilt töötada, laiendades ühendust arvuti ja klaviatuuri, monitori ja hiire vahel.

Fiber Optic HDMI 4K60 KVM Extender on tõhus ja usaldusväärne lahendus kvaliteetse 4K HDMI signaali edastamiseks kuni 300 m kaugusele standardse LC OM3 kiudkaabliga. HDMI 18G signaalide tugi võimaldab edastada väga detailseid eraldusvõimega 3840x2160@60Hz, mis sobib suurepäraselt üksikasjaliku sisu jaoks juhtimisruumides, meditsiiniseadmetes või turvapaigaldistes.

See laiendus toetab ka kadudeta helivorminguid, sealhulgas Dolby TrueHD ja DTS-HD, et lisada videosisule võimas mitme kanaliga heli, pakkudes vaatajale paremat kogemust ja keelekümblustunnet. USB KM-ühenduvus 2 USB HID-pordi kaudu võimaldab vastuvõtjas asuval klaviatuuril ja hiirel juhtida HDMI-ga varustatud arvutit kaugarvuti seadistusest, mida saab salvestada turvalises või kontrollitud temperatuuriga keskkonda, pakkudes samal ajal allikast sujuvalt ühtlast videosisu. kuva. LC-kiu kasutamine saatja ja vastuvõtja vahel tagab usaldusväärse ja odavama ühenduse palju pikemate vahemaade jaoks, kui vaskkaabli kaudu võimalik, ning sobib suurepäraselt kasutamiseks elektrooniliselt "mürarikkas" keskkonnas, näiteks tehase poodides või meditsiiniseadmetes.

Tänu võimalusele laiendada signaale kuni 300 meetrini, kasutades kahte komplekti kuuluvat seadet, saab saatja hõlpsasti ühendada erinevate HDMI-allikaseadmetega, nagu arvutid ja sülearvutid mugavamas kohas, samas kui vastuvõtja saab paigutada sobivasse vaatealasse. LFD (suurformaadiline ekraan), monitori või projektoriga, tagades, et suuremahulised allikaseadmed ei segaks ekraanilt tähelepanu. See mitmekülgsus pakub sobivat süsteemi mitmesuguste stsenaariumide jaoks, nagu näiteks haridusesitlused, CAD-rajatised või kaugserveri haldus.

Seadistuse mõlemal küljel on kahesuunalised IR-pordid. Lähteseadmeid saab sujuvalt juhtida ekraani poolelt ja ekraani saab juhtida ka HDMI-allika seadmest. RS-232 ühendused võimaldavad integreerida ka eelinstallitud juhtimissüsteemidesse. Lisaks on toiteallikas ühendatud kruvitüüpi alalisvoolupistikuga, mis tagab turvalisema ja usaldusväärsema ühenduse, mis sobib suurepäraselt professionaalsete paigalduste jaoks, kus juhuslikud lahtiühendamised võivad tekitada tõsiseid probleeme.

Sisseehitatud EDID-pikendusfunktsioon tagab maksimaalse ühilduvuse vastuvõtja kuvari või projektoriga, suurendades veelgi selle süsteemi keskendumist kvaliteetse 4K HDMI-sisu pakkumisele vahemaa tagant lihtsalt ja kasutajale minimaalsete probleemidega.

Pange tähele: Lindy 10GBase-LR/LW SFP+ LC üherežiimilisi (25038) kiudmooduleid saab kasutada alternatiivina kaasasolevatele Mini GBIC mitmerežiimilistele LC-moodulitele, suurendades laiendi maksimaalset ulatust 1 km-ni (3280,84 jalga). HDCP signaalide puhul jääb maksimaalne toetatud kaugus kuni 300 m.
Omadused
Andurid Metallist
Brändi nimi Lindy
Brutokaal (pakk, kg) 1.17
Garantii 2
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733080
Maksimaalne digitaalne eraldusvõime 3840 x 2160
Maksimaalne ülekandekaugus 300
Mitmikpakk 270
Netokaal (toode, kg) 0.9
Saatja kaal 270
Saatja kõrgus 3
Saatja laius 11
Saatja sügavus 11
Saatja videopordi tüüp HDMI
Säilitustemperatuur (TT) -30-70
Satelliidid
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 0-95
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) -10-45
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
Vastuvõtja kaal 270
Vastuvõtja kohaliku klaviatuuri/hiire pordi tüüp USB
Vastuvõtja kohaliku videopordi tüüp HDMI
Vastuvõtja kõrgus 3
Vastuvõtja laius 11
Vastuvõtja sügavus 11

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles