Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lightning to USB OTG adapter Joyroom S-H142 SD-kaardi lugeja, microSD (valge)

Lightning to USB OTG adapter Joyroom S-H142 SD-kaardi lugeja, microSD (valge)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1458628
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lightning-USB OTG-adapter SD/microSD-kaardilugejaga Joyroom S-H142

Laiendage oma iPhone'i või iPadi võimalusi. Adapter Joyroom S-H142 4-in-1 võimaldab ühendada seadmega mälukaardi või USB-draivi ning tänu OTG funktsioonile saate mugavalt kasutada oma klaviatuuri, hiirt või mikrofoni. Plug-and-play süsteem muudab toote kasutamise äärmiselt lihtsaks ning kompaktne disain muudab selle transportimise ja ladustamise lihtsaks.

Mugav failide edastamine ja vaatamine

Adapteri abil saate mitte ainult mugavalt vaadata tahvelarvutis või nutitelefonis olevaid faile, vaid ka neid lühikese aja jooksul edastada. Toode võimaldab teil iPhone'i või iPadiga ühendada mälukaardi (SD, micro SD) või USB-draivi ning seejärel avada ja kopeerida sinna salvestatud fotosid, videoid või dokumente. Edastuskiirus kuni 60 MB/s. Märkus. NTFS-vormingus mälukaarte ei toetata.

OTG funktsioon – muutke oma töö lihtsamaks

Mida veel Joyroomi adapter teie töö nii palju lihtsamaks teeb? Seade toetab OTG-funktsiooni, mis tähendab, et selle abiga saad lihtsalt ühendada oma iPhone’i või iPadiga klaviatuuri, hiire, digikaamera, kõrvaklapid või näiteks mikrofoni. Tänu sellele avardate oma seadmete võimalusi ja kohandate seda veelgi paremini oma vajadustega!

Plug and play

Adapterit on ka äärmiselt lihtne kasutada. Tänu Plug&Play süsteemile pole vaja teha muud, kui ühendada see enda valitud seadmega – unusta aeganõudev seadistamine! Samuti ei pea te ühtegi rakendust installima. Nüüd saate oma faile mõne minutiga vaadata ja oma tööd lihtsamaks muuta! Adapter võimaldab teil ka iPadi või iPhone'i laadimise ajal kasutada – ärge muretsege, et teie seade hakkab ootamatult tühjaks saama! Lisaks tagab kvaliteetne tinatatud vaskkaabel konkurentsitult ülekande stabiilsuse ja usaldusväärse jõudluse.

Bränd Joyroom
Mudel S-H142
Värv Valge
Tüüp Välk USB OTG-le
Materjal (kaabel) TPE
Materjal (kere) PC+ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles