Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lightning-AUX minipistiku 3,5 mm adapter, Mcdodo CA06719 (must)

Lightning-AUX minipistiku 3,5 mm adapter, Mcdodo CA06719 (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1459307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lightning to AUX minipistiku 3,5 mm adapter Mcdodo (must)

Nüüd saate mugavalt kuulata oma lemmiklugusid ja samal ajal oma seadet laadida. Mcdodo adapter tagab selge heli ilma pideva mürata. See toetab 2,4A kiirlaadimist ja ühildub erinevate kaubamärkide juhtmega kõrvaklappidega. Sellel on ka kerge ja kompaktne disain, et saaksite seda alati käepärast hoida.

HiF-i heli

Nautige oma lemmiklugude selget heli. Täiustatud dekodeerimiskiip vastutab selge heli eest ilma moonutuste ja mürata. Nii saate muusikat kuulates unustada ebameeldivad helid!

Kiire laadimine

Adapter võimaldab muusikat kuulates nutitelefoni vabalt laadida! Seade toetab 2,4A kiirlaadimist, nii et saate oma iPhone'i kiiresti laadida. Te ei pea enam loobuma juhtmega kõrvaklappidega muusika esitamisest, kui telefoni aku hakkab tühjaks saama.

Kerge ja kompaktne

Toode on äärmiselt kerge ja kompaktne. Veelgi enam, selle kasutajasõbralik disain tähendab, et saate selle kõikjale kaasa võtta! Adapter võimaldab juhtida muusikat kõrvaklappidesse sisseehitatud kaugjuhtimispuldi abil – saate hõlpsalt helitugevust reguleerida või lugusid vahetada. Selle toimimine on äärmiselt lihtne.

Tootja McDodo
Mudel SA-671
Materjal Alumiiniumisulam + nailon
Liides DC 3,5mm + välk
Praegune 5V/2,4A
Värv Hõbedane oranž
Kaal 11 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles