Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberexi nina ja kõrva trimmer (punane)

Liberexi nina ja kõrva trimmer (punane)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1455824
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liberex näo trimmer

Liberexi multifunktsionaalne näo trimmer on oluline tööriist, mis aitab teil soovimatute karvade üle kontrolli saada. Pöörlevad labad ja 360° pööratav disain tagavad uskumatu tõhususe, samas kui sisseehitatud LED-valgustus muudab töötamise lihtsamaks. Toodet on lihtne puhastada, kerge ja mugav – ideaalne nii koju kui reisile. Töötamiseks on vaja ainult ühte AA patareid (ostke eraldi - ei kuulu komplekti).

Töötab hästi paljude rakenduste jaoks

See trimmer aitab teil vabaneda enamast kui ainult ninakarvadest. Saate seda kasutada ka oma kõrvadel ja isegi kulmudel. Saate seda kasutada ka habeme või põskhabeme lõikamiseks. Saate seda edukalt kasutada kogu näol. See väike seade üllatab teid oma võimalustega!

Tõhus ja ohutu nahale.

Kahekordne roostevabast terasest tera lõikab juukseid täpselt ilma tõmbamata või ärritust põhjustamata. Selle eest vastutab ka seadme ainulaadne disain. Trimmeriga saate hõlpsalt vabaneda soovimatutest karvadest kogu oma näol.

Ükski karv ei saa sinu eest peitu pugeda

Seade on varustatud väikese LED-taustavalgustusega, mis teeb sellega töötamise lihtsamaks. Tänu sellele näete soengu ajal kõike – teil ei jää ükski juuksekarv kahe silma vahele, isegi kõige varjatum. Liberexi trimmer tagab täpse ja tõhusa raseerimise.

Hügieeni huvides

Pärast lõikamist saate eemaldada seadme lõikepea ja loputada seda jooksva vee all. Ülejäänud karvad saab seejärel kergesti eemaldada, näiteks harjaga. Nii saate hoida oma seadme puhtana, takistada sellel bakterite kasvu ja vältida nahaprobleeme. Lisaks on sellel tolmukate, mis kaitseb lõikepead tolmu ja muu prahi eest.

See võib alati käepärast olla

Trimmer on taskusuurune ja kerge - 150 g Nii et saate seda mugavalt kasutada mitte ainult kodus, vaid ka näiteks puhkusel või ärireisil. Saate selle hõlpsasti mahutada kohvrisse, seljakotti või isegi väikesesse kotti. Soovimatud juuksed kõige ebasobivas kohas ei riku teie reisi enam kunagi!

Kasti

  • Kaitsekork x1
  • Sisse/välja nupp x1
  • Korrosioonivastane tera x1
  • LED valgusti x1
  • Aku kate x1
Bränd Liberex
Nimi Elektrooniline nina- ja kõrvakarvade trimmer
Värv Punane
Mõõtmed 2,8x3,1x13 cm
Kaal 150 g
Materjal Roostevaba teras + ABS
Võimsus 1 W
Toiteallikas AA patarei x1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles