Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex LED elektriline kannariiv/freespink

Liberex LED elektriline kannariiv/freespink
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1455828
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline seade Liberexi jalgade nahapõletike eemaldamiseks.

Kas olete väsinud kuivadest, kalgistunud kontsadest? Kas kardad, et rebid nende pärast kogemata oma sukkpüksid katki? Või äkki on lähenemas suvi ja soovid taastada oma jalad ilusa välimuse, et saaksid ilma kompleksideta plätusid ja sandaale kanda? Liberexi elektriline kalluseeemaldaja on ideaalne valik igas olukorras. Koguni 4 vahetatavat lisaseadet, 2 kiirust ja kiirlaadimine USB kaudu vaid 3-4 tunniga – nautige neid ja paljusid teisi selle praktilise seadme eeliseid.

Sisaldab 2 tüüpi rulle.

Pakendist leiate koguni 4 rulli - 2 jämedat ja 2 õhukest. Esimene on kasulik suurte marrastuste ja väga kuiva naha korral. Selle abiga saate taastada oma kontsad endise sära. Teist tüüpi rulle kasutatakse iga päev, et eemaldada jooksvalt kalluseid. Liberex Electric Callus Remover on mitmekülgne seade, mis vastab kasutajate erinevatele vajadustele.

Valige endale sobiv kiirus

Kohandage seade vastavalt oma vajadustele. Madal kiirus 1700x/min. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ja aitab vältida nahapõletike teket. Suur kiirus 2000x/min. Sobib keerukamate ja nõudlikumate juhtumite jaoks.

Pikk tööaeg - kiire laadimine

Vastupidav 1200 mAh aku töötab umbes 120 minutit. Kalluseeemaldaja toetab kiirlaadimist, nii et te ei pea igavesti ootama, kuni see uuesti kasutusvalmis on. Lisaks saab USB-kaablit ühendada mitte ainult laadijaga. Ühildub ka aku, sülearvuti või arvutiga. Seadet saad laadida ka autos! Aku laetuse taset kuvatakse sisseehitatud ekraanil.

Turvalisus ja kasutusmugavus

Seadet on mugav ja ohutu kasutada. Kui rõhk on liiga kõrge, lülitub see automaatselt välja, et kaitsta teid terve naha kahjustamise eest. Sisseehitatud LED-tuli süttib kohe pärast riivi käivitamist, muutes töötlemise lihtsamaks. Seade on ka kompaktne ja kerge, kaaludes vaid 240 g Tänu ergonoomilisele disainile istub see ideaalselt käes ja ei libise, muutes selle kasutamise mugavaks.

Vett kartmata

Sellel seadmel on IPX6 veekindlus, mis tähendab, et juhuslikud pritsmed ei kujuta sellele erilist ohtu. Seetõttu saate seda vannitoas ilma probleemideta kasutada. Sobib nii kuivaks kui märjaks kasutamiseks. Seadme pead saab pesta ka voolava vee all - nii hoolitsete hügieeni eest ja hoiate kalluseaparaadi pikka aega suurepärases korras.

Lihtne viis kaunite ja siledate kontsadeni

Seadet on uskumatult lihtne kasutada. Peske jalad või leotage neid umbes 10 minutit kuumas vees, seejärel kuivatage. Valige sobiv ots ja kiirus ning seejärel eemaldage kallus ettevaatlikult. Pärast seda niisutage kindlasti oma kontsi korralikult ja veelgi paremate tulemuste saavutamiseks masseerige neid aeglaselt.

Kasti

  • Elektriline jalakalluse eemaldaja x1
  • Rullpea x4 (jämetöötlus x2, peentöötlus x2)
  • USB-kaabel (ilma adapterita) x1
  • Kaitsekork x1
  • Puhastushari x1
  • Kasutusjuhend x1
Bränd Liberex
Nimi Liberex elektriline kalluseeemaldaja jalgadele
Kaal 240 g
Mõõtmed 16x16,7x4 cm
Võimsus 5 W
Aku mahutavus 1200 mAh
Toimimisaeg Umbes 120 minutit
Laadimisaeg Umbes 3-4 tundi
Veekindel IPX6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles