Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex FC2660S OLED irrigaator (must)

Liberex FC2660S OLED irrigaator (must)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1456245
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liberex brändi hammaste puhastamise irrigaator

Liberexi kaubamärgiga niisutaja võimaldab teil suuõõne igakülgselt puhastada. 4 töörežiimi ja isetegemise režiimiga rahuldab see suurepäraselt ka kõige erinevamad vajadused. Seetõttu sobib see ideaalselt kogu perele. Veepaagi maht on 300 ml ja komplekti kuuluvad 5 otsikut on kasulikud erinevatel eesmärkidel. Seadet saab laadida USB kaudu ning aku taset kuvatakse sisseehitatud OLED-ekraanil. Toote lisaeelis on see, et see on IPX7 veekindel.

Töörežiimid, mis sobivad kõigile

Valige oma irrigaatori jõudluse kohandamiseks üks saadaolevatest režiimidest. Pehme režiim sobib ideaalselt algajatele. See mõjub hästi ka tundlikele hammastele. Kasutage igapäevaseks kasutamiseks keskmist režiimi. Tugev režiim tagab hambavahede põhjaliku puhastamise. Samuti on pulsirežiim õrna igememassaaži jaoks.

Isetegija režiim – valige veesurve, mis teile kõige paremini sobib

Saate valida ka isetegemise režiimi, et seadet vastavalt oma vajadustele veelgi kohandada. Selle aktiveerimisel on teil võimalus iseseisvalt reguleerida veesurvet vahemikus 8 kuni 110 psi. OLED-ekraan muudab seadistamise lihtsamaks, pakkudes teavet valitud režiimi kohta.

Vahetatavad manused erinevate ülesannete jaoks.

Pakendist leiate 5 360° pöörlevat lisaseadet. Kaks standardset lisaseadet sobivad ideaalselt igapäevaseks suupuhastuseks. Periodontaalne kinnitus on ideaalne inimestele, kes põevad igemehaigusi. Kui kannate breketeid, valige ortodontiline kinnitus. Naastu kinnitus sobib hambaimplantaatide, kroonide ja sildade jaoks.

Mahukas ja praktiline veepaak.

Ärge muretsege, et peate oma vesipikut liiga sageli täitma. 300 ml veepaagiga saate seda probleemi vältida. Saate selle hõlpsalt eemaldada ja puhastada. See on ka kahekordselt veekindel ja uskumatult lekkekindel, nii et te ei pea muretsema seadme kogemata üleujutamise pärast. Paaki saab täita kahel viisil – läbi spetsiaalse sulgeva ava või düüsi lahti keerates.

Mitu päeva tööd ühe laadimisega

Kauakestev aku tagab seadme töö kuni 14-21 päeva. Laadite seda USB-kaabli kaudu, kasutades adapterit, akut, autolaadijat või isegi sülearvutit. Samuti ei pea muretsema seadme liiga kiire tühjenemise pärast, kui unustad selle välja lülitada – irrigaator lülitub automaatselt välja 2 minuti pärast.

Usaldusväärne reisikaaslane

Ideaalne reisimiseks, kaalub vaid 290 g ja on äärmiselt kaasaskantav. Saate selle hõlpsalt oma kotti või seljakotti mahutada. Kaasasoleva ümbrise abil on selle transportimine lihtsam. Liberex kaubamärgi kastmismasin ühildub ka erinevate laadimispingetega, nii et saate selle vooluvõrku ühendada peaaegu kõikjal maailmas. Seade mahub ideaalselt kätte ja on uskumatult mugav kasutada. IPX7 veekindluse reitinguga saate seda vannitoas probleemideta kasutada.

Kaasas

  • Veekastja x1
  • Laadimiskaabel (ilma adapterita) x1
  • Asenduspead x5 (standard x2, periodontaalne x1, ortodontiline x1, hambaplaadid x1)
  • Transpordikohver x1
  • Kasutusjuhend x1
Bränd Liberex
Nimi FC2660S juhtmevaba OLED-ekraaniga DIY veekastja
Mõõtmed 7,29x6,54x30,2 cm
Kaal 0,29 kg
Värv Must
Võimsus 5 W
Mootori kiirus 4000-7000 pööret minutis
Pinge 100-240V
Toimimisaeg 14-21 päeva
Laadija USB-kaabel
Automaatne väljalülitamine 2 minuti pärast
Veepaagi maht 300 ml
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles