Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex Egg Sonic näopuhastuspintsel (must)

Liberex Egg Sonic näopuhastuspintsel (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1459282
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liberex Egg Vibrant näopuhastuspintsel (must)

Liberex näopuhastushari võimaldab hoolitseda oma naha välimuse eest lihtsal ja meeldival viisil. Heli vibratsioonid sagedusega 350/s tagavad sügavpuhastuse ning 3 saadaolevat kiirust võimaldavad kohandada seadme tööd vastavalt oma vajadustele. Komplekt sisaldab 3 asendusharja erinevatele nahatüüpidele. Liberex Eggi täiendavate eeliste hulka kuuluvad IPX6 veekindlus, nutikad taimerid ja pikk tööiga.

Avastage helitehnoloogia võimsus

Sonic hambahari on tõhusam ja nahasõbralikum kui tavaline hambahari. Tagab õrna, kuid põhjaliku puhastuse. See tungib sügavale pooridesse ja eemaldab tõhusalt mustuse, surnud rakud, meigijäägid ja isegi mustad täpid. Selle väikese seadmega hoolitsete oma naha eest ja taastate selle endise sära.

3 kiirust – mitmekülgsed rakendused

Seade pakub 3 kiirust, mis sobivad hästi erinevateks rakendusteks. Sügavpuhastuseks sobib kiirus 6500/min ning naha koorimiseks kiirus 5000/min. Kas soovite lõõgastavat massaaži? Valige kiirus 3800/min. Liberexi kaubamärgi pintsli abil saate oma naha eest igakülgset hoolt kanda.

Valige oma nahale sobiv pintsel

Sellel komplektil on 3 vahetatavat kinnitust, mis muudavad Liberexi muna kohandamise oma naha vajadustele vastavaks lihtsaks. Silikoonhari töötab hästi igal juhul ja võimaldab nahka õrnalt masseerida ja koorida. Pehmete harjastega 0,05 mm läbimõõduga hari sobib tundlikule nahale, 0,075 mm harjastega kiiresti kuivav hari aga aitab poore põhjalikult puhastada.

Kasutage seda ühe laadimisega kuni kuu aega

Hambahari on varustatud kauakestva akuga, mis laeb vaid 1,5 tunniga. Pärast ühte laadimist ja seadme 2-minutilist kasutamist päevas saate nautida töökindlust kuni 30-45 päeva! Hari laeb juhtmevabalt, kasutades kaasasolevat alust.

Kontrollib teie eest puhastusaega

Nutikad taimerid muudavad hambaharja kasutamise veelgi lihtsamaks. Iga 20 sekundi järel annab seade vaikse piiksu, mis tuletab meelde hooldatava ala vahetamist. Veelgi enam, see lülitub automaatselt välja 60 sekundi pärast – piisavalt aega naha põhjalikuks puhastamiseks. Pole vaja muretseda, et harja kogemata peale jääb ja aku enneaegselt tühjeneb!

Täiuslikult läbimõeldud disain

Hambahari on väike ja kaalub vaid 139 g Nii et saad seda kasutada mitte ainult kodus, vaid ka väljas. Saate selle hõlpsalt kohvrisse või isegi rahakotti pakkida ja kasutada puhkusel või ärireisil. Ergonoomiline disain muudab Liberex Eggi kasutamise äärmiselt mugavaks. Seade on ka IPX6 veekindel, nii et saate seda vannitoas vabalt kasutada, muretsemata juhuslike pritsmete pärast.

Kaasas

  • Pehme hooldushari x1
  • Pooride sügavpuhastaja x1
  • Silikoonist harjapea x1
  • Juhtmeta laadimisdokk x1
  • USB-kaabel x1
Bränd Liberex
Nimi Vibrant näopuhastuspintsel munaga
Värv Must
Mõõtmed 8x6,2x6,2 cm
Kaal 139 g
Võimsus 2,5 W
Sagedus 350/s
Automaatne väljalülitamine 60 sekundi pärast
Laadija USB-kaabel
Laadimisaeg Umbes 1,5 tundi
Toimimisaeg Kuni 1,5 tundi
Veekindel IPX6 (laadimisalus peab jääma kuivaks)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles