Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex CPCR0002 elektriline jalaviil

Liberex CPCR0002 elektriline jalaviil
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1462674
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline jalaviil Liberex CPCR0002

Olenemata sellest, kas teil on probleeme kõvade nahapõletikega või soovite hoida oma jalad siledad, elektriline jalaviil CPCR0002 aitab teil saavutada soovitud tulemusi. Seade võimaldab teil kiirust reguleerida, et saaksite selle tegevust vastavalt oma vajadustele kohandada. Sellel on kaks pead ja LED-valgusti aitab teil täpselt ravida. Ergonoomiline disain tagab mugava kasutamise. Kingi oma jalgadele koduspaa Liberexiga!

03Liberex/CPCR0002-valge/1

Erinevad kiirustasemed

Liberexi elektriviil pakub kahte kiiruse taset. Madal kiirus on mõeldud peamiselt kosmeetiliseks kasutamiseks ja sobib ideaalselt siis, kui soovite nahka õrnalt koorida, siluda ja parandada selle tekstuuri. Teisest küljest tagab suur kiirus intensiivsema toime ja on mõeldud kõvade ja tõrksate nahapõletike eemaldamiseks. Selle lahendusega on teil täielik kontroll oma nahahooldusrutiini üle.

03Liberex/CPCR0002-valge/6

Kaasas kaks pead

Kasutajate erinevate vajaduste rahuldamiseks on Liberexi viil varustatud kahe peaga – jäme ja peen. Esimene tagab surnud naha paksude ja kõvade kihtide tõhusa eemaldamise, eemaldades tõhusalt liigsed surnud rakud ja taastades jalgade sileduse. Teine pea on mõeldud õrnemaks nahahoolduseks ja silumiseks. Ideaalne õrnade piirkondade jaoks, rahustab kalgistunud nahka ja parandab naha tekstuuri, jättes jalad siledaks ja kauniks.

03Liberex/CPCR0002-valge/7

LED tuled

Et tagada veelgi suurem täpsus ravi ajal, on Liberexi viil varustatud LED-valgustusega. Kasutatud lahendus parandab nähtavust ja muudab surnud naha eemaldamise lihtsamaks, nii et saate keskenduda igale detailile, et saavutada unistavad nahahooldustulemused.

03Liberex/CPCR0002-valge/2

Mugav

Liberexi viiliga saate oma naha eest hoolitseda kodust lahkumata, säästes aega ja kaotades vajaduse ilusalongi külastada. Hoolduse tegemiseks valige lihtsalt oma eelistatud pea, käivitage seade ja määrake kiirus, seejärel libistage ettevaatlikult üle tähelepanu vajavate jalgade piirkondade. See täiustatud tehnoloogia tagab kontrollitud ja täpse tegevuse, kõrvaldades nahapõletikud ja jättes jalad siledaks ja pehmeks. Lisaks on pead lihtne lahti võtta ja teil ei teki probleeme selle puhtana hoidmisega – seda saab ohutult pesta jooksva vee all.

03Liberex/CPCR0002-valge/5

Ergonoomiline disain ja pikk kasutusaeg

Käepideme läbimõeldud disain ja seadme vertikaalne kuju võimaldavad täpselt töötada, tagades samas mugava kasutamise. Viil jõuab hõlpsasti kõikidesse jalgade piirkonda ja saate seda kasutada ilma ebamugavustundeta. Pealegi saab seade tänu võimsale akule töötada tund aega ilma laadimiseta.

03Liberex/CPCR0002-valge/10

Sisaldab:

  • Fail x1
  • Jäme pea x1
  • Hea pea x1
  • USB-kaabel x1
  • Puhastushari x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja Liberex
Mudel SF-5001
Nimipinge 5V/1A
Hinnatud jõud 2 W
Port USB
Töötunnid umbes üks tund
Laadimisaeg umbes üks tund
Mõõtmed 192 x 35 mm
Kaal 124 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles