Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex CP006221 näopuhastushari (valge)

Liberex CP006221 näopuhastushari (valge)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1458756
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näopuhastushari Liberex Vibrant CP006221 (valge)

Hoolitse igakülgse näohoolduse eest Liberexi harjaga. Sellel on pehmed DuPonti harjased, mis eemaldavad tõhusalt, kuid õrnalt surnud naha, mustuse ja mustpead. Sellel on 2 kiiruse seadistust ja see on IPX7 veekindel. Lisaks leiad komplektist 2 harja kinnitust: tundlikule nahale ja normaalsele nahale.

Eemaldab tõhusalt mustuse

Naha puhastamine Liberexi harjaga on 6 korda efektiivsem kui tavaline pesemine. Seade on varustatud DuPont harjastega, mis tagavad põhjaliku puhastuse. Lisaks on harjapea disainitud selliselt, et mustus ei jääks harjaste vahele kinni. See lahendus hõlbustab hambaharja puhtana hoidmist ja hoiab ära bakterite kasvu.

2 kiirusastet

Seade pakub 2 kiiruse taset, mida saate kasutada olenevalt kellaajast. Kasutage hommikul madalat kiirust. Pintsel puhastab õrnalt teie näonahka ja stimuleerib seda. Seevastu õhtul mõjub hästi kõrgem kiirustase. See puhastab naha põhjalikult, eemaldades kogu ülejäänud meigi ja rasu.

Mugav juhtimine

Pintsli kasutamine on lihtne ja mugav, nii et teil ei teki probleeme. Seade on varustatud ühe nupuga, mis võimaldab teil juhtida RF100. Sellega saab seadet sisse/välja lülitada või kiirustaset muuta. Lisaks tuletab nutikas taimer iga 20 sekundi järel meelde puhastustsooni vahetamist. Seejärel lülitub hambahari 2 minuti pärast automaatselt välja.

Mugav

Liberexi hambahari on täielikult veekindel kuni IPX7 tasemeni. See tähendab, et saate seda muretult kasutada ka duši all. Lisaks tagab seadme vastupidav aku 1,2 tundi pidevat tööd. Laadige seadet mikro-USB-kaabli abil (kaasas). Kulub vaid umbes 2,5 tundi, enne kui toode on uuesti kasutusvalmis.

Kaasas

  • Hambahari
  • harja kinnitus x2 (tundlikule ja normaalsele nahale)
  • microUSB kaabel laadimiseks
  • kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

Bränd Liberex
Mudel CP006221
Värv valge
Tööpinge 3,7 VDC
Töövool 600 mA
Laadimisaeg 2,5 tundi
Müratase ≤ 60 dB
Veekindel klass IPX7
Sisendpinge 5V/1A
Võimsus 2,2 W
Tööaeg 1,2 h (pidev töö)
Kaal 168 g
Mõõtmed 170 x 65 x 63 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles