Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Liberex 3in1 kavitatsioonikoorimine

Liberex 3in1 kavitatsioonikoorimine
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Liberex
Kauba ID: 1456312
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liberex multifunktsionaalne ultraheliga nahalabidas

Hoolitse oma naha eest ja näe iga päev pimestav välja. Liberexi juhtmevaba ultraheli nahalabidas pakub 3 töörežiimi – puhastamine, niisutamine ja tõstmine. Selle abiga saate hõlpsasti oma naha seisundit parandada! Seade töötab kuni 28 000 vibratsiooniga sekundis ja on uskumatult tõhus. Vapustavate tulemuste saavutamiseks tuleb korrata vaid kord päevas puhastavat hooldust ning 2-3 korda nädalas niisutavat ja tõstvat hooldust. Vaata, kui vähe kulub ilusa ja elastse naha nautimiseks.

Sügavpuhastus

Kas tead, kui oluline on õige puhastamine nahahoolduses? Tavalised seebid või ravimid ei ole alati tõhusad, seega tasub proovida tõhusamaid meetodeid. Liberex Ultrasonic Skin Spatula kasutab negatiivsete ioonide tõhusaks neelamiseks kõrgsageduslikke vibratsioone. Puhastab nahka sügavuti, eemaldades tõhusalt mustuse, vistrikud, mustpead ja surnud naha. Samas ei ummista see poore. Lihtsalt kanna puhastusvahendit näole, seejärel kasuta toodet vastavalt juhistele – ja ongi kõik!

Hankige täiuslik naha niisutus

Pärast naha korralikku puhastamist peaksite hoolitsema selle korralikult niisutamise eest. Liberexi ultraheli nahalabidas aitab teid ka selles! Ultraheli vibratsiooni abil lagundab seade toitained nagu C-vitamiin või mineraalid pisikesteks osakesteks, mis seejärel tungivad naha sügavamatesse kihtidesse. See võimaldab teie nahal neid tõhusamalt omastada. Parimate tulemuste saavutamiseks kanna näole sobiv kreem enne nahalabida kasutamist niisutavas režiimis.

Lifting režiim – naudi ilusat, pingul nahka

Meeldiv näomassaaž, millel on suurepärane mõju teie nahale? Liberexi ultraheli nahalabidaga on see võimalik! Lifting režiim stimuleerib kollageeni tootmist ja tugevdab nahka. Selle abil saab näiteks modelleerida näokontuuri ja siluda kortse. Toode takistab ka naha vananemist ja parandab selle elastsust. Tuleb vaid pinguldav kreem peale kanda ja seejärel Liberex Ultrasonic Skin Spaatliga lifting-hoolitsus läbi viia – vaata kui lihtne see on!

Hankige ilu ja säästke aega

Nahahooldus ei pea palju aega võtma! Liberex ultraheli nahalabida abil hoolitsete oma naha eest kiiresti ja mugavalt. Kõik 3 protseduuri võtavad sama palju aega – umbes 3-5 minutit. See tähendab, et ilusa ja pingul naha nautimiseks kulub vaid mõni minut iga päev või 2-3 korda nädalas. Öelge hüvasti lõputu ootamise ja väärtuslike tundide raiskamisega – Liberexiga hoolitsete oma ilu eest ja säästate aega!

Loodud teie mugavuse huvides

Toode on uskumatult kasutajasõbralik. Hästi ligipääsetavates kohtades asuvate nuppude abil saate mugavalt sisse, välja lülitada või režiime muuta. Juhtmeta disain tähendab, et te ei pea iga kord vaba pistikupesa otsima – saate hõlpsalt ravida kõikjal. Vastupidav 300 mAh aku tagab pika aku tööea. Toote puhastamine ei tekita samuti probleeme. Märge. Liberex Ultrasonic Skin Spaatla ei ole veekindel.

Bränd Liberex
Nimi Ultraheli nahapuhastusvahend
Aku mahutavus 300 mAh
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Sissepääs 3,7V-1,5W
Mõõtmed 172,5x42x15 mm
Kaal 70 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles