Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lian Li UNI FAN SL V2 140 Arvuti korpus 14 cm Must 1 tk

Lian Li UNI FAN SL V2 140 Arvuti korpus 14 cm Must 1 tk
Pole laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Lian Li
Kauba ID: 1895742
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

UNI FAN SL V2 muutis oma blokeerimisstiili, et ühendada kuni 6 ventilaatorit kahes klastris ühte kontrolleri porti, muutes kaablihalduse lihtsamaks.

Pikenduskaabel
Uue 18 cm pikendusjuhtmega pakutakse võimalust ühendada kaks ventilaatorite klastrit, et luua 3+3 karikakraga aheldatud kobar. Need 6 ventilaatorit saab seejärel ühendada SL V2 UNI HUB kontrolleri ühte porti. Uus ahelaga ühendamise lahendus vähendab korpuse tagaosas hallatavate kaablite arvu ja võimaldab luua uusi valgusefekte, mis võivad olla pidevad kahe sillatud klastri vahel.

Ühendatav toitekaabli moodul
Kaablimoodul on mõeldud ühendamiseks ja ventilaatori raamiga tasapinnaliseks istumiseks, mis ei nõua mooduli jaoks lisaruumi ja vähendab radiaatori liitmike vaheprobleeme.

Eemaldatav võti
Iga ventilaatori lukustusklahvid on eemaldatavad, et parandada ühilduvust radiaatori liitmikega.

Detailidele orienteeritud
Kummipatjade lõigatud serv on kujundatud nii, et tekiks sujuvam kõver piki valguse hajuti.

Pidev LED-kanal
Valgusvahe kahe ventilaatori vahel, kui need on omavahel lukustatud, on vähenenud 5,6 mm-lt 3 mm-le, visandades elegantsed valgusefektid.

Pimestav iga nurga alt
Tagumise ventilaatori keskosa on kaunistatud alumiiniumist medaljoniga, mis annab esteetilise välimuse igas suunas.Lian Li UNI FAN SL V2 140. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 14 cm, Pöörlemiskiirus (max): 1600 RPM, Müratase (suur kiirus): 29 dB, Maksimaalne õhuvool: 77,6 cfm, Maksimaalne õhurõhk: 2,09 mmH2O. Laius: 140 mm, Sügavus: 140 mm, Kõrgus: 25 mm. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles