Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LG 75UM662H külalislahke teler 190,5 cm (75 tolli) 4K Ultra HD 330 cd / m² Sinine 20 W

  • 813.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 271.33 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1766307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
4K UHD Hospitality TV koos Pro:Centric Directiga
Pro: tsentriline pilv
Pro:Centric Cloud parandab ettevõtte CMS-lahenduse kasutatavust ja süsteemi pilvestamist, tugevdades kolmanda osapoole lahenduse teenust. Samuti pakub see erinevaid kujundusmalle, täiustades andmete kogumise ja analüüsiplatvormi pilkupüüdva armatuurlauaga. Lisaks uute funktsioonidega; LG Channels* pakub mugavat võimalust pääseda juurde laiale hulgale sisule CP (sisupakkuja) kanalitelt, sealhulgas telekanalitele ilma lisaseadmete või tellimusteta. Ja Mobile Application Creator võimaldab teil lihtsustada uksehoidja teenuste seadistamist mobiilseadmes külaliste jaoks. Selle funktsiooni kaudu rahuldatakse külalise päring kohese vastusega.

Pro:Centric Direct
Hotelli sisuhalduslahendus Pro:Centric Direct pakub lihtsaid ja lihtsaid redigeerimistööriistu, mis teeb teenuse- ja IP-võrgupõhise kaughalduse teostamise lihtsaks ühe klõpsuga. Pro:Centric Direct lahendus võimaldab kasutajatel hõlpsasti oma liidest redigeerida, pakkudes kohandatud liidest ja hallata tõhusalt kõiki ruumis olevaid telereid. Uusim PCD versioon pakub IoT-põhist ruumisisene juhtimist, mis on teie lähtepunkt, et valmistuda tehisintellekti abil järgmise põlvkonna hotellitubadeks.

Õhuke sügavus elegantse välimuse jaoks
Õhukese disainiga UM662H seeria sulandub sujuvalt interjööridesse, jättes külalistele kaasaegse mulje.

SoftAP
Tarkvara toega pääsupunkt (SoftAP) on "virtuaalne" Wi-Fi funktsioon, mis kasutab telerit juhtmevaba levialana, võimaldades külalistel ühendada oma seadmeid SoftAP-iga. See toetab sillarežiimi, võimaldades administraatoritel hallata ruumisisest SoftAP-teavet, näiteks signaalitaset, SoftAP-i paroole jne.

Mängu optimeerija
LG Game Optimizer aitab teid mängurežiimide valiku, pildi reguleerimise jms abil tegevuses hoida.

Hääletuvastus
Sujuva suhtlemise ja kasutajate rahulolu tagamiseks on LG rakendanud LG UM662H telerile hääletuvastusfunktsiooni. See funktsioon muudab teleri juhtimise lihtsaks kaugjuhtimispultide nuppu vajutamata.LG 75UM662H. Ekraani diagonaal: 190,5 cm (75"), HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit. Toote värv: sinine, Paneeli paigaldusliides: 400 x 400 mm. Tuneri tüüp: Analoog ja digitaalne, Suure dünaamilise ulatusega ( HDR) tehnoloogia: High Dynamic Range 10 Pro (HDR10 Pro), Hybrid Log-Gamma (HLG), Analogsignaali formaadi süsteem: PAL, SECAM Sisuhalduslahendus: LG Pro:Centric. RMS nimivõimsus: 20 W, Helirežiimid: AI heli, helisüsteem: LG Sound Sync

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles