Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LG 37BH7N-H märgistusekraan Digitaalreklaamide lamepaneel 94 cm (37 tolli) Wi-Fi 700 cd / m² Full HD must veebiOS 24/7

  • 1 271.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 424 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1761433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
32:9 Laiendatud laiformaat
See ainulaadne 32:9 kuvasuhtega laiekraan pakub sisu osas suuremat paindlikkust kui tavaline 16:9 kuvasuhtega ekraan.

Pilt-pildilt (PBP) režiim
Pilt-pildilt (PBP) funktsioon võimaldab teil kuvada mitut sisu ühel kuval. Erinevate reklaamide või infokildude samaaegne edastamine.

Portree-/maastikurežiim
BH7N-i saab kasutada horisontaalselt ja vertikaalselt, võimaldades paindlikku kasutamist erinevates paigaldus-/kasutusstseenides. Seda saab kasutada kuvarite jaoks vastavalt kasutamata ruumide omadustele ja suurusele.

Kohandatav nurk
Sobib kliendi silmade kõrgusele
Suuremale kõrgusele paigaldatud 30° kallutusvõimega BH7N suurendab klientide taju ja rahulolu.

Konformne kate
Võib olla raske vältida kokkupuudet keskkonnaga, mis sisaldab tolmu, niiskust jne, mis võib aja jooksul jõudlust halvendada. Mudeli 37BH7N-M Ultra Stretch toiteplaadi konformne kate aitab neid riske vähendada.

Hele vaade
700 niti heledusega 37BH7N-M edastab selgelt sisu ja võib äratada tähelepanu, mistõttu sobib see esitluste ja turunduskommunikatsiooni kuvamiseks koosolekuruumides, kaubanduspindades, lennujaamades, kaubanduskeskustes ja mujal.

Daisy keti juhtimine
Daisy kett võimaldab mugavalt ja tõhusalt esitada sama sisu mitmel ekraanil, kasutades vaid ühte meediumipleierit. See välistab vajaduse paigaldada iga kuvari jaoks eraldi meediumikastid, kuna kogu toiminguga saab hakkama üks meediumipleier.

Kõrge jõudlus koos
LG webOS™ 6.0
LG webOS™ platvorm suurendab kasutaja mugavust intuitiivse graafilise kasutajaliidese (GUI) ja juurdepääsuga kolmandate osapoolte arendusrakenduste täiustatud ökosüsteemile.

Reaalajas jälgimine rakendusega LG ConnectedCare™
Lihtne ja kiire hooldus on saadaval meie valikulise pilveteenuse lahendusega LG ConnectedCare™*. See haldab kaugjuhtimisega klientide töökohtade kuvarite olekut rikete diagnostika ja kaugjuhtimisteenuste jaoks, tagades klientide ettevõtete stabiilse toimimise.

LG SuperSign™ sisuhalduslahendus
SuperSign™ on integreeritud ja intuitiivne sisuhalduslahendus teie ruumi loominguliseks ja organiseeritud digitaalsete siltide sisu jaoks, mis ühendab kliendid mugava kasutuskogemusega mitmesuguste teenustega. Versioone, nagu SuperSign™ Cloud, on mitmesuguseid, seega avastage ja nautige teile kõige sobivamat versiooni.LG 37BH7N-H. Tootedisain: digitaalse märgistuse lamepaneel. Ekraani diagonaal: 94 cm (37"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 540 pikslit, Ekraani heledus: 700 cd/m², HD tüüp: Full HD. Wi-Fi. Töötunnid (tunnid/päevad): 24/7. Operatsioonisüsteem installitud: Web OS Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles