Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LG 32UQ750P-W arvutimonitor 80 cm (31,5 tolli) 3840 x 2160 pikslit 4K Ultra HD LCD hõbedane

  • 563.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 188 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1761019
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Üksikasjad meisterdatud
Nautige LG UHD 4K HDR monitoriga selget visuaali ja täpset värvide erksust. Selle monitoriga saavad kasutajad täielikult nautida uusi 4K konsoolimänge ja kõrge eraldusvõimega voogedastusteenuseid.

HDR10
Üksikasjalik kontrast

HDR-tehnoloogiat rakendatakse nüüd erineva sisu puhul. See monitor ühildub HDR10-ga (kõrge dünaamiline ulatus), toetades teatud värvi- ja heleduse tasemeid, mis võimaldavad vaatajatel nautida sisu dramaatilisi värve.

Täiustage mänge kuni 4K ja HDR-i
Võimendage mängujõudlust

32UQ750 suurendab 4K HDR-konsoolide mängukogemuse uut ajastut, mitte ainult pakkudes põnevust korraliku pildi ja stereoheliga (koos Waves MaxxAudio®-ga), vaid ka aidates teil võita lahinguid AMD FreeSync™ Premiumi, Dynamic Action Synci ja musta stabilisaatoriga .

4K@144Hz HDMI 2.1-st
Kaasahaarav kogemus, mis ühildub konsoolimängudega

Tänu HDMI 2.1 kõrgele 144 Hz värskendussagedusele võimaldab 32UQ750 konsoolimängijatele kaasahaaravat mängukogemust sujuva ja sünkroonitud graafika abil. See tähendab, et mängijad saavad DisplayPorti või HDMI kaudu täielikult nautida 4K UHD kõrgeraldusvõimet ja 144 Hz.

Dünaamiline tegevuste sünkroonimine
Reageerige vastastele kiiremini

Vähendab sisendi viivitust Dynamic Action Synciga, nii et see aitab mängijatel kriitilisi hetki reaalajas tabada.

Must stabilisaator
Attack First in Dark

Must stabilisaator aitab mänguritel vältida pimedamatesse kohtadesse peitu pugevaid snaipriid ja välgu plahvatamisel kiiresti pääseda olukordadest.

USB Type-C™
Lihtne juhtimine ja ühenduvus

USB Type-C™ pordid võimaldavad 4K kuvamist, andmeedastust ja ühendatud seadme laadimist (kuni 65 W), võimaldades teie sülearvutit üheaegselt ühe kaabli kaudu toetada. Lisaks aitab see vähendada juhtme segadust ühe USB Type-C™ kaabli abil ilma muude kaablite või laadijateta.

Nautige 4K ja HDR sisu
Eluliselt ja realistlikult

Uurib mitme voogedastusteenuse HDR-sisu. Ja saate nautida elavat heledust ja laia värvivahemikku, kui mängite LG UHD 4K monitoril, millel on DCI-P3 värviruumi toetav HDR-tehnoloogia.

Ergonoomiline disain
Lihtne ja mugav

Ergonoomilise aluse abil on lihtne paindlikult reguleerida ekraani krgust, kallet ja pööret teie jaoks optimaalses asendis.LG 32UQ750P-W. Ekraani diagonaal: 80 cm (31,5"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LCD, Reageerimisaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178 °, Vaatenurk, vertikaalne: 178°. Sisseehitatud kõlar(id). Sisseehitatud USB-jaotur, USB-jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles