Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LG 32GP850-B.AEU arvutimonitor 81,3 cm (32 tolli) 2560 x 1440 pikslit Quad HD LED must

  • 376.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 125.66 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1761015
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mänguinnovatsioon väljaspool piire
Täiendage oma lahingujaama esmaklassilise LG UltraGear™ mängumonitoriga. Mängijatele loodud see pakub uusimat riistvara, tehnilisi andmeid, ergonoomikat, elegantset disaini ja sensoorset kogemust. Mängudele keskendunud funktsioonid, nagu NVIDIA® G-SYNC® ühilduvus, 1 ms GTG reaktsiooniajad, professionaalsel tasemel kohandamine ja kiired, erksad IPS-paneelid, annavad teile kindlasti eelise.

Täielik mängumuutja
LG UltraGear™ mängumonitorid on loodud algusest peale, et anda mängijatele eelis. Nano IPS-ekraan saavutab 1 ms GTG TN-taseme kiiruse ja ülikiire värskendussageduse, lummades samal ajal rikkaliku ja erksa pildiga.

Loodud uskumatuks kiiruseks
Kujutage iga stseeni uuesti ette erksa ja tundliku IPS-iga. 32-tollise ja 16:9 ekraanisuhtega (2560 x 1440) LG UltraGear QHD Nano IPS-ekraanil on realistlikud, tõetruud värvid, täiustatud kontrast, selgus ja detailsus ning ülikiire 1 ms reageerimiskiirus. See on mõlema maailma parim.

QHD + Nano IPS + HDR
Erksad värvid ja teravad detailid
Nano IPS-tehnoloogia toetab erksate stseenide taasesitamiseks ülitäpset värvi, samas kui HDR10 pakub suurel QHD-ekraanil dünaamilist kontrasti.

165 Hz (O/C 180 Hz)
Täielik keelekümblus tohutu kiirusega
165 Hz (O/C 180 Hz) monitor koos 1 ms reageerimissagedusega pakub sujuvamat ja selgemat tegevust, vähendades samal ajal hägusust ja varikujutisi.

NVIDIA® G-SYNC® ühilduv
LG 32GP850-B monitor on NVIDIA testitud ja ametlikult kinnitatud G-SYNC®-iga ühilduv monitor, mis vähendab ekraani rebenemist ja minimeerib kokutamist sujuvamaks ja kiiremaks mängukogemuseks.

AMD FreeSync™ Premium
FreeSync™ Premium tehnoloogia abil saavad mängijad kogeda sujuvat ja sujuvat liikumist kõrge eraldusvõimega ja kiire tempoga mängudes. See vähendab praktiliselt ekraani rebenemist ja kogelemist.

Loodud mugavaks mängukogemuseks
Kohandage oma lahingujaama sekunditega. Tõstke, langetage, kallutage, pöörake – alus on paindliku ergonoomilise disainiga, et kohaneda hõlpsalt teie keskkonna ja mängustiiliga praktiliselt ääristeta ekraanil kolmel küljel.

Dynamic Action Sync®
Dünaamiline tegevuste sünkroonimine tõstab teie mängukogemust professionaalse tasemeni. Reageerige tegevusele, vastastele ja igale hetkele minimaalse sisendviivituse ja uskumatu jõudlusega.

Must stabilisaator®
Teie mäng pole kunagi pimedas. Must stabilisaator on teie liitlane varjus peituvate vaenlaste ründamisel või kaitsel. See pakub professionaalsel tasemel mängukogemust, mis parandab nägemist ja hüppab konkurentsis.

Crosshair®
Funktsiooni Crosshair® abil on teie mängu keskmes täpsus. Keskekraaniga ristmik tagab parema nägemise ja professionaalse taseme täpsuse, et suurendada täpsust esimese isiku tulistamismängudes.LG 32GP850-B.AEU. Ekraani diagonaal: 81,3 cm (32"), Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1440 pikslit, HD tüüp: Quad HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 1 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178°. Sisseehitatud USB-jaotur, USB-jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Kõrguse reguleerimine. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles