Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LG 27GS95QE-B arvutimonitor 67,3 cm (26,5 tolli) 2560 x 1440 pikslit, must

  • 870.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 290.33 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1807637
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sära kogu teie mängule
Sukelduge OLED-iga mängimisse, hoides stseenid eredad ja pakkudes erksaid värve, mida iganes mängite. Suurendage oma mängukogemust selle suurepärase OLED-ekraaniga.

Kunagi särav OLED
Selle monitori heledus on standardkasutuses 275 niti ja see võib ulatuda kuni 1000 nitini. Võite olla kindel, et te ei mängi pimedas, kuna uus OLED hoiab visuaalid eredana ja elavana.

Värvide plahvatus
HDR TRUE BLACK 400 muudab iga stseeni, olgu heledaks või tumedaks, oma realistlike detailide ja 1,5 M kontrastsussuhtega ellu. Sukelduge mängu DCI-P3 98,5% (Typ) loodud elavama maailmaga.

[Nõuanne] Kuidas nautida eredamat OLED-mängu?
Mängukeskkonnas eredama OLED-kogemuse nautimiseks lülitage nutikas energiasäästurežiim välja.

Näita ainult oma mängu
Anti-Glare & Low Reflection tehnoloogia kasutamine võib pakkuda paremat vaatamiskogemust kõikjal, vähendades ekraani tähelepanu hajutamist isegi ümbritsevas valguskeskkonnas.

Välgukiirusega OLED
LG uus UltraGear™ monitor tagab OLED-ekraanil ülikiire 240 Hz värskendussageduse ja 0,03 ms (GtG) reaktsiooniaja.

Uskumatu kiirus, OLED 240Hz värskendussagedus
Kiire 240 Hz kiirus võimaldab mängijatel järgmist kaadrit kiiresti näha ja muudab pildi sujuvaks. Mängijad saavad vastastele kiiresti reageerida ja sihtmärki hõlpsalt sihtida.

Äärmiselt kiire 0,03 ms reageerimisaeg
0,03 ms (GtG) reageerimisaeg, mis vähendab vastupidist varjundit ja aitab objektidel selgelt renderdada, võimaldab teil mängu nautida sujuvama liikumise ja sürreaalse visuaalse sujuvusega.

Võimendage oma mänguväljundit OLED-ekraaniga
27GS95QE on võimeline HDMI 2.1-st kuni 240 Hz värskendussagedusega. See tähendab, et mängijad saavad täielikult nautida QHD eraldusvõimet ja 240 Hz kas DisplayPorti või HDMI kaudu.

Mängijakeskne disain
Täiustage oma mängukogemust uue kuusnurkse valgustuse ja neljapoolse praktiliselt ääristeta disainiga. Reguleeritav alus toetab pöörlemist, kallutamist, kõrgust ja pöördenurka, mis aitab teil mänge mugavamalt mängida.

Seadistage ja juhtige korraga
UltraGear™ kaugjuhtimispuldiga saate monitori mugavalt seadistada ja juhtida, lülitades selle sisse või välja, reguleerides heli, muutes režiimi ja muud.

Plugin kaasahaarava heliefekti jaoks
Nautige mänge häälvestluse ajal, ühendades hõlpsalt 4-pooluselise kõrvaklappide väljundi. Lisaks saate DTS-kõrvaklappidega :X virtuaalse 3D-heliga end veelgi kaasahaaravamalt tunda.

Auhinnatud mängu GUI
Mängijad saavad kasutada ekraanikuva ja ekraanijuhtimist, et hõlpsasti kohandada seadeid alates monitori põhisuvandite reguleerimisest kuni kasutaja määratud võtme registreerimiseni, mille abil kasutaja saab otsetee määrata.

Kaitske oma ekraani OLED Care'iga
OLED Care aitab vältida järelpilti, ekraani sissepõlemist, mis tekkis uue pildi muutmisel pärast staatilise suure kontrastsusega kujutise pikaajalist kuvamist.

Täpsed värvid on värskendatud
Optimeerige värvide jõudlust, kasutades riistvaralist kalibreerimist LG Calibration Studio kaudu, kasutades maksimaalselt ära LG QHD OLED-ekraani laia värvispektrit ja järjepidevust.LG 27GS95QE-B. Ekraani diagonaal: 67,3 cm (26,5"), Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1440 pikslit, Reageerimisaeg: 0,03 ms, Algne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178°, Vaatenurk, vertikaalne: 178°. USB-jaoturis, USB-jaoturi versioon: 3.0. VESA kinnitus, kõrguse reguleerimine Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles