Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LEXON MINO+ ALU Mono kaasaskantav kõlar, hall 3 W

LEXON MINO+ ALU Mono kaasaskantav kõlar, hall 3 W
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Lexon
Kauba ID: 1877484
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
VÄIKE, KUID NII VÕIMAS
See mini kaasaskantav Bluetooth® kõlar mahub teie peopesale, et pakkuda muljetavaldavat 3 W helikvaliteeti. Meie enimmüüdud mini-Bluetooth-kõlari täiendatud versioon, nüüd juhtmevabalt laetav ja uue viimistlusega!

juhtmevabalt LAetav
Mino+ pakub kahte laadimisviisi: juhtmevabalt mis tahes Qi-toega laadimispadjaga või selle USB-C pordi kaudu. Te ei pea enam oma lemmiklugusid nautides muretsema aku tühjenemise pärast!

KUNI 3 TUNDI MÄNGUAEGA
Voogesitage muusikat nutitelefonist või tahvelarvutist kuni 3 tundi! Kas soovite teada, kuidas nautida pidevat kuulamiskogemust aku laetuse pärast muretsemata? Lihtsalt asetage Mino+ juhtmevabale laadimisjaamale, et see oleks alati sisse lülitatud.

SIDUMINE TWS-I LÄBI
Tänu sisseehitatud TWS-tehnoloogiale saate ühendada kaks Mino+ omavahel ja kahekordistada naudingut kaasahaarava stereoheliga.

KÄED VABAD & SELFIE-KAUGPUUDID
Mino+-ga on kaasas diskreetne vajutusnupp, mis asub seadme all, mis võimaldab kasutada kaugselfi juhtimise funktsiooni ja teha käed-vabad kõnesid.

STIILNE DISAIN
Mino+ Alumiinium toob teie sisekujundusse elegantse ja ajatu puudutuse.LEXON MINO+ ALU. RMS-i nimivõimsus: 3 W. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Bluetoothi leviala: 10 m, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Toote tüüp: Mono kaasaskantav kõlar, Toote värv: Hall. Soovitatav kasutus: universaalne. Aku tüüp: Sisseehitatud aku, Aku eluiga (max): 3 h

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles