Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lexmark MB2236I Laser A4 2400 x 600 DPI 36 ppm WiFi

Lexmark MB2236I Laser A4 2400 x 600 DPI 36 ppm WiFi
Pole laos
  • 263.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 88 €
Kaubamärgid Lexmark
Kauba ID: 1759017
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lexmarki 3-seeria mustvalge kõik-ühes seadmega saavutage ettevõtte tootlikkus madalate tegevuskuludega. Vastupidav, turvaline ja loodud teie tõhususe suurendamiseks kiirema printimis- ja skannimiskiirusega (võrreldes teiste Lexmark GO Line mudelitega).

Otsast lõpuni turvalisus
Lexmarki turvafunktsioonid aitavad kaitsta teie teavet seadmes, võrgus ja kõigis vahepealsetes punktides. Seetõttu usaldavad paljud pangad, valitsused ja koolid Lexmarki turvalisust kõigist teistest selles valdkonnas.

Välkkiire kahepoolne skannimine
Säästke aega, skannides skannimise ja kopeerimise aja vähendamiseks dokumendi mõlemad pooled korraga.

Väike suurus, suured võimalused
Ettevõtluseks loodud ja kestma, tänu tugevale terasraamile ja kompaktsele suurusele, mis sobib peaaegu kõikjale.

Printige rohkem, muretsege vähem
Lexmark Unison™ tooner, mis on ühendatud teie Black & White All-in-One 3-seeriaga, annab teile rikkaliku ja erksa värvi, mis kestab. Eriti suure jõudlusega kassetid tagavad kuni 6000 lehekülje** väljundit madalaimate printimiskuludega, nii et saate printida kauem ja vahetada printerikassetti harvemini.

Laiendatud ühendusvõimalused
Hankige pilveühendus Interneti kaudu otse värvilisel puuteekraanil. Valikuline pilvfaksimine* koos etherFAX® pilvelahendusega tagab kiire ja usaldusväärse faksimise ilma telefoniliinita. Vaadake lisateavet aadressilt www.lexmark.com/cloudfax.

Kiirem juhtmevaba ühendus
Printige ja jagage mis tahes seadmest standardse Wi-Fi ja täieliku mobiilitoega. Sisaldab USB- ja Ethernet-ühendust. Rakendus Lexmark Mobile Assistant lihtsustab traadita ühenduse loomist Internetiga.

Loodud jätkusuutlikkust silmas pidades
Valmistatud energiasäästufunktsioonidega, sealhulgas automaatse kahepoolse printimisega, mis aitab vähendada paberikasutust poole võrra. Lexmark on märkimisväärse tarbimisjärgse ringlussevõetud (PCR) sisuga printerimudelite valdkonnas liider. Saate kasutada kuni 100% taaskasutatud paberit ning tasuta ja lihtsat toonerikassettide ringlussevõttu.Lexmark MB2236I. Trükitehnoloogia: Laser, Trükkimine: Monoprintimine, Maksimaalne eraldusvõime: 2400 x 600 DPI. Kopeerimine: monokopeerimine. Skannimine: värviline skaneerimine. Kahepoolsed funktsioonid: kopeerimine, printimine. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Wi-Fi. Otsetrükk. Toote värv: must, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles