Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lexmark C252UK0 must ülisuure tootlikkusega tagastusprogrammi toonerikassett

Lexmark C252UK0 must ülisuure tootlikkusega tagastusprogrammi toonerikassett
Laos
  • 197.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 66 €
Kaubamärgid Lexmark
Kauba ID: 1637413
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõrge tootlus
Maksimeerige oma säästud ja nautige esmaklassilist kvaliteeti ehtsate Lexmarki kassettidega. Suure tootlikkusega kassetid pakuvad madalamat lehe hinda ja sisaldavad rohkem lehti kui standardsed kassetid. Ideaalne suure mahuga printimiseks.

Lexmarki kassettide kogumise programm
Roheliseks muutumine pole kunagi olnud lihtsam. Andke kõik kasutatud Lexmarki tarvikud taaskasutusse, lubades meil hoolitseda üksikasjade eest. See on lihtne, nutikas ja alati tasuta.

Unison™ tooner
Unison™ Tooneri ainulaadne koostis, mis on Lexmarki prindisüsteemi jõudluse jaoks hädavajalik, tagab järjekindlalt silmapaistva pildikvaliteedi, tagab prindisüsteemi pika tööea töökindluse ja ülimat jätkusuutlikkust – kõike seda uuenduslikus raputusevabas printimissüsteemis.

Lexmarki auhinnad
Säästke kuni 20% tarvikutelt ja muutuge Lexmark Rewardsiga roheliseks. Teenite tasuta suure tootlikkusega toonerikassette ja pildikomplekte, kui kasutate ehtsat Lexmarki toonerit ja tagastate tühjad kassetid Lexmarkile ringlussevõtuks.

Lexmarki tagastusprogrammi kassetid
Lexmarki tagastusprogrammi kassetid on patenteeritud prindikassetid, mida müüakse allahindlusega vastutasuks selle eest, et klient nõustub litsentsinõudega, mille kohaselt kassette kasutatakse ainult üks kord ja need tagastatakse ainult Lexmarkile ümbertöötlemiseks või ringlussevõtuks. Need patenteeritud kassetid on litsentsitud ainult ühekordseks kasutamiseks ja lakkavad töötamast pärast kindla koguse tindi ja/või tooneri tarnimist. Tint ja/või tooner võib kassetti jääda, kui kassetti on vaja vahetada. Saadaval on ka ilma nende piiranguteta müüdavad asenduskassetid.

Parim koos
Ehtsad Lexmarki tarvikud on loodud töötama kõige paremini koos teie Lexmarki printeriga, pakkudes suurepärast prindikvaliteeti esimesest leheküljest viimase leheküljeni.
Omadused
Brändi nimi Lexmark
Brändi ühilduvus Lexmark
Brutokaal (pakk, kg) 1.5
Garantii 1
Graafiline baaskell Ei
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84439990
Kasseti mahutavus Ekstra (super) kõrge tootlus
Kogus paki kohta 1
Kõrgus (pakendis, cm) 10
Laius (pakend, cm) 10.5
Musta tooneri lehe tootlikkus 8000
Netokaal (toode, kg) 0,361
Satelliidid Originaal
Sisendid MC2640adwe C2535dw MC2535adwe
Sügavus (pakend, cm) 14.1
Vahelduvvoolu sisend Laserprintimine
Värvide printimine Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles