Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lexmark B232000, must tagastusprogrammi toonerikassett

Lexmark B232000, must tagastusprogrammi toonerikassett
Pole laos
  • 157.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.66 €
Kaubamärgid Lexmark
Kauba ID: 1736444
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Pidevalt silmapaistev pildikvaliteet. Süsteemi pika elueaga töökindlus. Suurepärane jätkusuutlikkus. Uuenduslik raputusvaba printimissüsteem.

Lexmarki kassettide kogumise programm
Roheliseks muutumine pole kunagi olnud lihtsam. Andke kõik kasutatud Lexmarki tarvikud taaskasutusse, lubades meil hoolitseda üksikasjade eest. See on lihtne, nutikas ja alati tasuta.

Parim koos
Ehtsad Lexmarki tarvikud on loodud töötama kõige paremini koos teie Lexmarki printeriga, pakkudes suurepärast prindikvaliteeti esimesest leheküljest viimase leheküljeni.

Standardne tootlus
Ehtsate Lexmarki kassettidega hoidke esialgsed kulud madalad ja kvaliteet kõrge. Standardsed kassetid pakuvad madalamat ostuhinda ja sisaldavad vähem lehti kui suure tootlikkusega kassetid. Ideaalne väikesemahuliseks printimiseks.

Unison™ tooner
Unison™ Tooneri ainulaadne koostis, mis on Lexmarki prindisüsteemi jõudluse jaoks hädavajalik, tagab järjekindlalt silmapaistva pildikvaliteedi, tagab prindisüsteemi pika tööea töökindluse ja ülimat jätkusuutlikkust – kõike seda uuenduslikus raputusevabas printimissüsteemis.

Lexmarki tagastusprogrammi kassetid
Lexmarki tagastusprogrammi kassetid on prindikassetid, mida müüakse allahindlusega vastutasuks kliendi nõusoleku eest, et kassette kasutatakse ainult üks kord ja need tagastatakse ainult Lexmarkile ümbertöötlemiseks või ringlussevõtuks. Need ühekordselt kasutatavad kassetid lakkavad töötamast pärast Lexmarki määratud kasutusaja lõppu (vahetamise vajaduse korral võib järele jääda muutuv kogus toonerit). Need kassetid võivad ka automaatselt värskendada printeri mälu, et kaitsta printerit võltsitud ja volitamata toodete eest.
Omadused
Brändi nimi Lexmark
Brändi ühilduvus Lexmark
Brutokaal (pakk, kg) 1.3
Garantii 1
Graafiline baaskell Ei
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84439990
Kasseti mahutavus Standardne tootlus
Kogus paki kohta 1
Kõrgus (pakendis, cm) 14
Laius (pakend, cm) 18.1
Musta tooneri lehe tootlikkus 3000
Netokaal (toode, kg) 0,841
OEM kood B232000
Satelliidid Originaal
Sügavus (pakend, cm) 41
Toote värv Must
Vahelduvvoolu sisend Laserprintimine
Värvide printimine Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles