Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lexmark 20 K, must

Lexmark 20 K, must
Laos
  • 359.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 120 €
Kaubamärgid Lexmark
Kauba ID: 1633124
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ettevõtte kassetid

Ajendatuna meie pühendumusest ettevõtte sotsiaalsele vastutusele ning juhindudes jäätmevabaduse ja ringmajanduse põhimõtetest, edendavad Lexmarki A4 CS/CX ja MS/MX ettevõttekassetid veelgi Unisoni toonerite printimissüsteemi pakutavaid jätkusuutlikkuse uuendusi. Corporate kassetid on toodetud EL-is. See tagab toodete ühtlase kättesaadavuse, minimeerib tarneahela keskkonnamõju ja säilitab tootmise kohalikus majanduses.

Lexmarki kassettide kogumise programm

Roheliseks muutumine pole kunagi olnud lihtsam. Andke kõik kasutatud Lexmarki tarvikud taaskasutusse, lubades meil hoolitseda üksikasjade eest. See on lihtne, nutikas ja alati tasuta.

Unison™ tooner

Lexmarki prindisüsteemi jõudluse jaoks hädavajalik Unison™ Tooneri ainulaadne koostis tagab järjekindlalt silmapaistva pildikvaliteedi, tagab prindisüsteemi pika tööea töökindluse ja ülimat jätkusuutlikkust – kõike seda uuenduslikus värisemisvabas printimissüsteemis.

Parim koos

Ehtsad Lexmarki tarvikud on loodud töötama kõige paremini koos teie Lexmarki printeriga, pakkudes suurepärast prindikvaliteeti esimesest leheküljest viimaseni.

Kõrge tootlus

Maksimeerige oma säästud ja nautige esmaklassilist kvaliteeti ehtsate Lexmarki kassettidega. Suure tootlikkusega kassetid pakuvad madalamat lehe hinda ja sisaldavad rohkem lehti kui standardsed kassetid. Ideaalne suure mahuga printimiseks.


Lexmarki tagastusprogrammi kassetid

Lexmarki tagastusprogrammi kassetid on patenteeritud prindikassetid, mida müüakse allahindlusega vastutasuks selle eest, et klient nõustub litsentsinõudega, mille kohaselt kassette kasutatakse ainult üks kord ja need tagastatakse ainult Lexmarkile ümbertöötlemiseks ja/või ringlussevõtuks. Tagastamisprogrammi kassetid on litsentsitud ainult ühekordseks kasutamiseks ja need ei tööta enam pärast kindla koguse tooneri tarnimist. Kui kassetti on vaja vahetada, jääb kassetti muutuv kogus toonerit. Lisaks on kassett loodud teie printeri mälu automaatseks värskendamiseks, et kaitsta võltsitud ja/või volitamata kolmanda osapoole kassettide sissetoomise eest.
Omadused
Brändi nimi Lexmark
Brändi ühilduvus Lexmark
Brutokaal (pakk, kg) 1
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84439990
Kasseti mahutavus Kõrge (XL) tootlus
Kogus paki kohta 1
Kõrgus (pakendis, cm) 10
Laius (pakend, cm) 15.6
Ligikaudne lehe tootlikkus (must, ISO/IEC 19798) 20 000
Netokaal (toode, kg) 0,625
Satelliidid Originaal
Sisendid CS720, CS725
Sügavus (pakend, cm) 19.5
Toote värv Must
Vahelduvvoolu sisend Laserprintimine
Värvide printimine Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles