Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Levenhuk Halo 13x Plus binokkel must

  • 253.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 84.66 €
Kaubamärgid Levenhuk
Kauba ID: 1766515
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Öövaatlusbinoklid Levenhuk Halo 13x PLUS – suurepärane seade vaatlusteks erinevates seadetes. Kuna päevavalgus ei mõjuta, saab binoklit kasutada mitte ainult öösel NVD-na, vaid ka tavalise binoklina. Binokkel on veekindel, varustatud salvesti ja IR-valgustusega ning kinnitatav statiivile. Binokkel saab olema suurepärane vahend ööjahil ja matkamisel, samuti on see kasulik territooriumi kaitseks ja luureks

Öine nähtavus pilkases pimeduses kuni 400 meetrit (1300 jalga)

See mudel suudab tuvastada sihtmärgi kuni 400 meetri (1300 jala) kauguselt. Sisseehitatud valgustus on hämardatav, kergesti reguleeritav mis tahes valgustingimustega. Valgustus on silmadele ohutu ning teistele inimestele ja loomadele nähtamatu. Päevasel ajal saab binokkel teravustada objekte, mis on 1 meetri (3,3 jala) kaugusel või kaugemal. Kuna optika on valmistatud klaasist ja kaetud ränidioksiidiga, annab NVD teravaid ja kontrastirikkaid pilte, nii et näete selgelt ka kõige väiksemaid detaile.

Full HD foto- ja videosalvestusfunktsioon

Binoklil on salvesti, mis toetab mälukaardile salvestamist. Maksimaalne pildikvaliteet on 2048x1536 pikslit; videote jaoks – 1920x1080 pix (Full HD) 30 kaadrit sekundis. Fotod on teravad ja videod sujuvad. Saate neid vaadata binokli ekraanil enne arvutisse ülekandmist. Saate ühendada arvutiga mini-USB-kaabli abil.

Kuni 18 tundi aku tööiga ilma laadimiseta

Neil on veekindel ja ergonoomiline korpus. Juhtnupud on kergesti ligipääsetavad – neid pole vaja otsida, need on otse teie sõrmede all. Seal on tavaline statiivi kinnitus. Binokli toiteallikaks on standardsed patareid. Sõltuvalt valgustuse sisselülitamise sagedusest võib aku tööiga olla 5,5 kuni 18 tundi. Seade töötab vahelduvvooluga või patareidega.

Pange tähele, et seade suudab toota värvilist pilti, mustvalget pilti, erkrohelist pilti või värvilise filmiefektiga pilti. Värvipilt pole aga saadaval, kui öörežiim on sisse lülitatud.Levenhuk Halo 13x Plus. Suurendus: 13x, Objektiivi läbimõõt: 3,5 cm, Toote värv: Must. Toiteallikas: Aku, Patarei tüüp: AA. Laius: 145 mm, Sügavus: 196 mm, Kõrgus: 62 mm. Pakendi laius: 195 mm, Pakendi sügavus: 255 mm, Pakendi kõrgus: 95 mm. Kaablid kaasas: Mini-USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles