Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Levenhuk Halo 13x binokkel Must

  • 170.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 57 €
Kaubamärgid Levenhuk
Kauba ID: 1766389
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Levenhuk Halo 13x digitaalne öövaatlusbinoklid on ideaalne abimees täielikus pimeduses vaatlemiseks. Need sobivad hästi nii äärelinnade ja loodusmaastike vaatlemiseks kui ka tundmatu piirkonna uurimiseks. Need on pikal matkal ohutuse tagamiseks asendamatud. Mugav, et neid saab kasutada päevasteks vaatlusteks nagu tavalisi binokleid. See võimaldab reisile kaasa võtta ainult ühe vaatlusseadme.

Tuvastamisulatus öösel: kuni 300 meetrit

Optika on valmistatud klaasist, mis on kaetud peegeldumisvastase ränidioksiidiga. See võimaldab optika täielikus pimeduses tõhusamalt töötada, edastades teravama ja kontrastsema pildi. Päevasel ajal saate uurida kõiki objekte, mis asuvad kolme meetri ja kaugemal. Öösel on vaade 300 meetri kaugusel. Nähtavuse parandamiseks lülita sisse LED IR valgustus, selle heledust saab reguleerida. Aku säästmiseks lülitage taustvalgus täielikult välja. Eredaim valgustus tagab pildi parima detaili.

Sisseehitatud foto- ja videosalvesti

Seade võimaldab mitte ainult jälgida, vaid ka videoid salvestada ja pilte teha. Foto kaadri eraldusvõime on 2048x1536 pikslit. Vajadusel (mälukaardil ruumi kokkuhoiuks) saab seda aga vähendada 640x480 pikslini. Tänu 30 kaadrit sekundis kaadrisagedusele on videod sujuvad. Tavaliselt piisab 24 kaadrist sekundis, kuid Levenhuk Halo 13x puhul on seda funktsiooni suurendatud, et video oleks meeldiv vaadata. Mugav on see, et saate kaadrit kohe seadme ekraanilt vaadata. Binokkel toetab kuni 32 GB mälukaarte. Saate pilte USB-kaabli kaudu arvutisse üle kanda.

Kuni 10 tundi pidevat tööd ilma patareisid vahetamata

Elektroonilised ja optilised osad on paigutatud ergonoomilisse, libisemisvastase pinnaga tilkumiskindlasse korpusesse. Binoklit on mugav haarata. Kui need kätte võtate, on juhtnupud otse teie sõrmede all. Seade on kasutajasõbralik ning menüüs navigeerimine väga mugav. Öise nägemisseadme toiteallikaks on standardsed patareid või AA Ni-MH laetavad akud, mida saab osta peaaegu igast poest. Soovitame kaasas kanda lisakomplekti, et seade ei lülituks välja kõige ebasobivamal hetkel. Kuigi see on ebatõenäoline, piisab ühest standardsete või laetavate akude komplektist 4–10 tunniks pidevaks tööks. Aku tööiga sõltub taustvalgustuse intensiivsusest.

Pange tähele, et seade suudab toota värvilist pilti, mustvalget pilti, erkrohelist pilti või värvilise filmiefektiga pilti. Värvipilt pole aga saadaval, kui öörežiim on sisse lülitatud.Levenhuk Halo 13x. Suurendus: 13x, Objektiivi läbimõõt: 3,35 cm, Toote värv: Must. Toiteallikas: Aku, Patarei tüüp: AA. Laius: 146 mm, Sügavus: 196 mm, Kõrgus: 59 mm. Pakendi laius: 175 mm, Pakendi sügavus: 235 mm, Pakendi kõrgus: 85 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles