Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Levenhuk Atom 16x32 binokkel Roof Black

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Levenhuk
Kauba ID: 1765481
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kui teil on käes Levenhuk Atom 16x32 binokkel, pole pikk vahemaa kvaliteetsete vaatluste jaoks takistuseks! 16-kordne suurendus võimaldab teil üksikasjalikult uurida isegi väikseid objekte, mis asuvad teist kaugel. Võite olla kindel, et pildid on teravad ja teravad, kuna Levenhuk Atomi 16x32 binoklid on varustatud kvaliteetse, täielikult kaetud BK-7 klaasist optikaga. Need kompaktsed binoklid tunnevad end käes mugavalt ja mahuvad kergesti igasse kotti. Levenhuk Atom 16x32 binoklid on loodud neile, kes tahavad kaugemale näha!

Katuseprisma disain võimaldab binoklil ühendada kompaktsed mõõtmed kõrge optilise jõudlusega. Objektiivid on kaetud täieliku peegeldusvastase kattega, mis võimaldab neil koguda veelgi rohkem valgust. Kõigi nende funktsioonide tulemuseks on binoklid, mis annavad eredaid ja selgeid pilte õige värviedastusega.

Binoklit saab hõlpsasti reguleerida iga kasutaja nägemise järgi: paremal okulaaril on dioptri reguleerimise rõngas; Samuti saab reguleerida pupillidevahelist kaugust. Vaatluste ajal maksimaalse mugavuse tagamiseks on binoklid varustatud pehmest kummist silmaklappidega. Korpusel on kummist kate, mis pehmendab mehaanilisi lööke ja kaitseb optikat tolmu ja mustuse eest.Levenhuk Atom 16x32. Suurendus: 16x, Objektiivi läbimõõt: 3,2 cm, Prisma tüüp: Katus. Laius: 85 mm, Sügavus: 143 mm, Kõrgus: 52 mm. Pakendi laius: 155 mm, Pakendi sügavus: 96 mm, Pakendi kõrgus: 65 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles