Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Levenhuk Atom 12x25 binokkel Roof Black

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Levenhuk
Kauba ID: 1765480
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas soovite näha kaugemale, kuid ei taha end tohutute välibinoklitega koormata? Siis on Levenhuk Atom 12x25 binokkel täpselt see, mida otsite! Need ülikompaktsed binoklid mahuvad hõlpsalt taskusse. 12x suurendus võimaldab üksikasjalikult uurida ka oluliselt kaugemal asuvaid objekte. Levenhuk Atom 12x25 binoklid on parim valik igale turistile, reisijale või seiklejale!

Tänu katuseprisma disainile on sellel mudelil samaaegselt kompaktne kere ja kvaliteetne optika. Binokli prismad ja lääts on valmistatud täielikult kaetud borosilikaatklaasist BK-7. Seetõttu pakub Levenhuk Atom 12x25 teile eredaid ja teravaid pilte tõelistes värvides.

Binoklit saab hõlpsasti reguleerida iga kasutaja nägemise järgi: paremal okulaaril on dioptri reguleerimise rõngas; Samuti saab reguleerida pupillidevahelist kaugust. Vaatluste ajal maksimaalse mugavuse tagamiseks on binoklid varustatud pehmest kummist silmaklappidega. Korpuse kummikate kaitseb kindlalt Levenhuk Atom 12x25 binoklit mehaaniliste löökide eest ning takistab tolmu ja mustuse sattumist instrumendi sisse.Levenhuk Atom 12x25. Suurendus: 12x, Objektiivi läbimõõt: 2,5 cm, Prisma tüüp: Katus. Pakendi laius: 134 mm, Pakendi sügavus: 88 mm, Pakendi kõrgus: 54 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles