Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lention 8in1 Hub USB-C kuni 3x USB 3.0 + SD / TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (hall)

Lention 8in1 Hub USB-C kuni 3x USB 3.0 + SD / TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (hall)
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Lention
Kauba ID: 1806778
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hub 8in1 Lention USB-C kuni 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (hall).

8in1 Lention Hub on tööriist, mis mitte ainult ei laienda saadaolevate portide arvu, vaid suurendab ka teie töö tootlikkust ja tõhusust. Sellel on kuni kaheksa erinevat porti, sealhulgas HDMI-, USB-, USB-C- või mälukaardipesad, pakkudes teile peaaegu piiramatuid võimalusi. Kõik see on ümbritsetud kompaktse disainiga, nii et teil on see alati kaasas ja igal ajal valmis.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/8

Avastage uus pildikvaliteet

Ükskõik, kas töötate graafilise disaini projektidega või vaatate oma lemmikfilme, Lentioni keskus annab teile unustamatu visuaalse kogemuse. 4K@60Hz eraldusvõimega saate nautida uskumatu teravuse ja värvisügavusega pilte. HDMI-port pakub ka tuge kahele kuvarežiimile – Extend, mis võimaldab teil oma tööruumi laiendada ja ülesandeid mugavamalt hallata, ja Mirror, mis võimaldab teil ekraani dubleerida, mis sobib suurepäraselt esitluste jaoks või sisu jagamiseks teistega.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/5

Failide kopeerimine ja edastamine kiires tempos

Lentioni jaoturiga muutub andmeedastus kiiremaks ja tõhusamaks kui kunagi varem. USB-C ja USB 3.0 pordid võimaldavad teil faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. See tähendab, et failide ülekandmine, meediumite kopeerimine või varukoopiate tegemine toimub silmapilguga. Veelgi enam, SD- ja TF-mälukaardipesad võimaldavad juurdepääsu andmetele lugemiskiirusega 30 MB/s, muutes failide haldamise ja salvestamise lihtsaks.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/3

Täisvõimsus mõne hetkega

Enam ei pea te lemmikseadmete täislaadimiseks tunde ootama! PD-port pakub kuni 100 vatti laadimisvõimsust, mis tähendab, et saate laadida ka kõige nõudlikumaid seadmeid veelgi lühema ajaga. See sobib ideaalselt hõivatud inimestele, kes vajavad kiiret ja usaldusväärset toiteallikat.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/2

Ühildub teie seadmetega

Lention Hub ühildub erinevate MacBook Pro ja MacBook Air mudelitega, sealhulgas uusimate M1 ja M2 kiipidega versioonidega. See töötab ka uue iMac/Pro, MacBook 12, Surface Pro 7/8 ja Book 2/3 & Go, Chromebooki ja paljude teiste C-tüüpi seadmetega. Veelgi enam, tänu spetsiaalselt väljatöötatud tehnoloogia kasutamisele tagab jaotur maksimaalse jõudluse ja turvalisuse taseme, välistades ühendatud seadmete ülekuumenemise ohu.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/1
Tootja Lention
Mudel CE18s
Värv Hall
Sadamad USB 3.0 x3 / PD / USB-C / HDMI / SD-mälukaardi pesa / TF-mälukaardi pesa
HDMI port 4K @ 60Hz
USB-C port Maksimaalne andmeedastuskiirus: 5 Gbps
USB 3.0 port Maksimaalne andmeedastuskiirus: 5 Gbps
PD port Maksimaalne laadimisvõimsus: 100 W
SD/TF-kaardi pesad Andmete lugemise kiirus: 30MB/s
Mõõtmed 14 x 2,8 x 1 cm
Kaal 79 g
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Mac OS, Windows
Omadused
Garantiide hindamise kriteeriumid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles