Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo Yoga Slim 6 sülearvuti 35,6 cm (14) WUXGA Intel® Core™ i7 i7-1260P 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Home Grey

  • 1,008.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 336.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1767000
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mõeldud seda kõike tegema
Kuidas Intel® Evo™ sülearvutid pakuvad parimat üldist kogemust? Tuhandete tegelike testide abil kontrollitakse, et iga seade vastaks esmaklassilisele mobiilikogemusele, mida inimesed, kes elavad liikvel olles, on oodanud. Tulemus? Elegantne ja stiilne Yoga Slim 6i Gen 8 13. põlvkonna Intel® Core™ töötlusvõimsusega, mis pakub tipptasemel uuendusi ideaalse jõudluse ja mobiilsuse tasakaaluga.

Piltilus
Yoga Slim 6i Gen 8 sülearvutiga näete, tunnetage ja looge rohkem kõikjal. Tänu 14-tollisele Dolby Vision™-i täiustatud ekraanile, suurele kuvasuhtele ja valikulisele puutetundlikule ekraanile pole loomingulisus kunagi tundunud nii intuitiivne.

Püsi taskus
Teie hübriidne elustiil nõuab seadet, mis annab löögi ja hoiab teid kergena. Yoga Slim 6i Gen 8 sülearvuti koos Intel® Evo™-ga pakub esmaklassilist kogemust, mis loob ideaalse tasakaalu jõudluse ja mobiilsuse vahel. Inspiratsiooniotsijale ja liikvel olevale digitaalsele loojale loodud kerge, sõjaväelise vastupidavusega Yoga Slim 6i Gen 8 sülearvuti on mõeldud reisimiseks või lihtsalt kodus viibimiseks.

Avastage oma täielik mobiilne potentsiaal
Yoga Slim 6i Gen 8 sülearvutil on Lenovo AI Engine+, mis tuvastab teie konkreetsed vajadused. Nautige täiustatud jõudlust ja traadita ühenduvust, hoides samal ajal oma andmeid ja süsteemi turvaliselt adaptiivsete nutikate funktsioonidega, nagu Smart Power, Self Healing ja Integrated Security. Lisaks saate oma päeva kiiremini alustada flip-to-start funktsiooniga ja täiustada oma videokõnesid mürasummutamise ja tausta hägustamise funktsioonidega.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo Yoga Slim 6. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1260P. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles