Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo V V15 Intel® Core™ i3 i3-1005G1 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD 8 GB DDR4-SDRAM 128 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) Windows 10 Home Grey

  • 567.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 189.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1876845
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lenovo V15 sülearvuti on mitmekülgne sülearvuti erinevate ülesannete täitmiseks ning pakub oma muljetavaldava jõudluse ja üliõhukese disainiga hinna ja kvaliteedi suhet.

8. põlvkonna Intel® Whiskey Lake'i või Intel® Kaby Lake'i protsessorite, NVIDIA® graafika ja kahe draivi* salvestusvõimalustega varustatud 15-tolline sülearvuti võimaldab täita igapäevaseid äriülesandeid, nagu esitluse loomine müügiesitlusele, jooksmine. ERP-rakendused ja raamatupidamine töö tabelitega.

Stiilne disain: selle üliõhuke šassii ja kitsas raam – vähem kui 7,5 mm, korpuse ja ekraani suhtega 82% – pakuvad 16-tollise ekraani suurust 15-tollise sülearvuti ruumijäljega. See mitte ainult ei võimalda hõlpsat kaasaskantavust, vaid pakub ka parema kuvamise jaoks laiemat ekraani.

Kaasahaarav visuaalne kogemus: raskete rakendustega töötamine ei aeglusta teid enam. Täis-HD-ekraan koos diskreetse NVIDIA® GeForce® MX110 graafika ja SSD-mäluseadmega pakuvad kiiremat ja paremat arvutikogemust.

Üliire salvestusruum: kogege M.2 PCIe pooljuhtketta (SSD) kiirust ja kõvaketta (HDD) salvestusmahtu. Kahe draivi* salvestusruumi abil saate kiiresti rakenduste vahel vahetada, mis võimaldab arvuti kõrget reageerimisvõimet.

Suurepärane ühenduvus: sujuvaks multitegumtööks ühendage mitme välisseadmega, kasutades erinevaid I/O-sid, sealhulgas HDMI ja kaks USB 3.0 porti.

Täiustatud turvalisus: lubage andmekaitse tarkvarapõhise Trusted Platform Module (TPM) 2.0-ga, mis krüpteerib kriitilise teabe, et saaksite muretult töötada nii kontoris kui ka liikvel olles.

Hallatavus: Lenovo V15 lihtsustatud ülesehitus muudab selle hõlpsaks juurutamise ja haldamise olemasolevas IT-infrastruktuuris.

Tootlikkus: uusimate 8. põlvkonna Intel® Core™ i protsessorite ja kahe draiviga salvestusruumiga Lenovo V15 on loodud kasutajatele igapäevaste toimingute tegemiseks, nagu arvutustabelite haldamine, meilide saatmine, Microsoft Office'i rakendustega töötamine, tagades samal ajal andmed. turvalisus.

Äritaseme tugiteenused: Lenovo pakub täielikku paindlike teenuste komplekti, mis toetab iga kliendi stsenaariumi – alates ühe seadme garantiist kuni missioonikriitilise andmekeskuse optimeerimiseni.Lenovo V V15. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i3, Protsessori mudel: i3-1005G1, Protsessori sagedus: 1,2 GHz. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 128 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics Installitud operatsioonisüsteem: Windows 10 Home Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles